Εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων Μιχάλη Καλαβρή για του Πληγέντες της φονικής πλημμύρας

kalavris kontadakis

Eυαισθητοποιημένος πάντα σε όλα τα κοινωνικά θέματα, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων κ. Μιχάλης Καλαβρής και ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο τόπος του μετά τις φονικές πλημμύρες της 9ης Αυγούστου πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει ο ίδιος μια κίνηση αλληλεγγύης για τους πληγέντες.

Καταγγελία κατοίκου Ψαχνών στο eviathema.gr: “Ήρθε η υδροφόρα του Δήμου έξω από το σπίτι και μας τα κατέστρεψε όλα” – Άγρια επίθεση υπαλλήλου στον Καταγγέλοντα

Αρχικά ενημέρωσε τον κ. Στέλιο Κονταδάκη Διευθυντή του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη Προέδρου της Ν.Δ και Γενικό Γραμματέα της Οργανωτικής και κατόπιν συνεννοήσεως μεταξύ τους  έχουν ξεκινήσει να διοργανώνουν κινητοποίηση αλληλεγγύης και στήριξης των πλημμυροπαθών.  Σε συνεργασία με όλες τις  ΔΗΜΤΟ της Ελλάδας θα προσπαθήσουν να συλλέξουν όσα περισσότερα αγαθά και ήδη πρώτης ανάγκης μπορούν για να τα προσφέρουν στους πληγέντες ώστε να απαλύνουν έτσι τα προβλήματα και τις τεράστιες δυσκολίες που βιώνουν στην καθημερινότητά τους.

Την δράση αυτή ο Πρόεδρος κ. Καλαβρής ανακοίνωσε και στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών της ΝΟΔΕ και των προέδρων της ΔΗΜΤΟ.

Όπως ήταν αναμενόμενο  ο δραστήριος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων Μιχάλης Καλαβρής  που έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη όσων τον γνωρίζουν σε συνδυασμό με την σοβαρότητα της κατάστασης βρήκε άριστη ανταπόκριση. Σίγουρα και το αποτέλεσμα θα είναι αξιόλογο.

Διαβάστε Επίσης

Αναβάλλονται επ’ αόριστον οι εσωκομματικές εκλογές και το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Κίνδυνος πυρκαγιάς: Πολύ υψηλός σε 12 περιοχές – Σε γενική επιφυλακή η πυροσβεστική

Τροχαίο με άντρες της ΔΙΑΣ: Πώς συνέβη το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον 33χρονο φρουρό