Εξελίξεις στη δολοφονία της βιολόγου: Μαρτυρίες ότι ο 27χρονος είχε αποπειραθεί να βιάσει κι άλλες γυναίκες

dolofonos main01

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Σούζαν Ιτον, καθώς οι αρχές ερευνούν το παρελθόν του 27χρονου δολοφόνου της, για να εξακριβώσουν αν η άτυχη βιολόγος είναι το μοναδικό θύμα του Κρητικού. Τις τελευταίες ώρες, υπάρχουν μαρτυρίες γυναικών που δέχθηκαν παρόμοιες επιθέσεις και αναγνώρισαν το αμάξι του 27χρονου.

Την ίδια στιγμή, ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης χαρακτήρισε την περίπτωση της στυγνής δολοφονίας της 60χρονης ως ένα από πιο δύσκολα -ίσως και το δυσκολότερο- που έχει συναντήσει στην πολυετή καριέρα του

Παράλληλα ο συνήγορος του καθ’ ομολογία δολοφόνου, Μάρκος Περράκης, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 27χρονου. Σημειώνεται ότι την Τετάρτη ο δολοφόνος της βιολόγου πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

Ο 27χρονος δολοφόνος έκανε τρεις απόπειρες ακόμα;

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι Αρχές ανασύρουν υποθέσεις που φαίνεται να μοιάζουν με τη δολοφονία της βιολόγου. Πιο συγκεκριμένα, εξετάζονται τρεις περιπτώσεις παρόμοιων επιθέσεων σε γυναίκες. H πρώτη έγινε πριν από 2 μήνες. Μια γυναίκα από την Πολωνία κατήγγειλε ότι ένας άνδρας την παρέσυρε με το αμάξι με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Το παρολίγον θύμα κατάφερε να σηκωθεί και να τρέξει προς κοντινό χωράφι. Ο άνδρας κατέβηκε από το όχημά του, ωστόσο η Πολωνή σώθηκε καθώς υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι στην περιοχή. Σύμφωνα με το δελτίο του Alpha η γυναίκα αναγνώρισε το αυτοκίνητο, ενώ τότε είχε καταγγείλει τον 27χρονο, ο οποίος είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια.

Ίδιο περιστατικό είχε καταγγείλει γυναίκα από τη Λιθουανία το 2018. Το τρίτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο καιρό πριν. Μια άτυχη γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη, τη στιγμή που -χωρίς αυτοκίνητο αυτή τη φορά- πήγε να την πιάσει από το λαιμό.

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 27χρονου
To πρωί της Τετάρτης παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 27χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της βιολόγου Σούζαν Ίτον, ο συνήγορος του, Μάρκος Περράκης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Creta Post, η οικογένεια του 27χρονου είχε ζητήσει από τον γνωστό δικηγόρο των Χανίων να αναλάβει την υπεράσπιση του, όμως νωρίς το πρωί μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων όπου και παραιτήθηκε. Σημειώνεται ότι αν κανείς από τους δικηγόρους της Κρήτης δεν θελήσει να αναλάβει την υπεράσπιση του, αυτή θα οριστεί από την εισαγγελία.

Ιατροδικαστής για τη δολοφονία της βιολόγου: Ασφυκτικός ο θάνατός της
Ως ένα από πιο δύσκολα -ίσως και το δυσκολότερο- περιστατικά που έχει συναντήσει στην πολυετή καριέρα του χαρακτήρισε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης την περίπτωση της στυγνής δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου Σούζαν Ιτον. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, «ο θάνατος της άτυχης γυναίκας δεν ήταν άμεσος». Κατά τον ίδιο, καθώς δεν ανιχνεύτηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, το πιθανότερο είναι να είχε πλήρη συναίσθηση των όσων συνέβαιναν.