Εξιχνιάσθηκαν 2 κλοπές από κατάστημα και οικία στην Ιστιαία

astynomia 4

Κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) κλοπές από κατάστημα και εξοχική κατοικία, σε περιοχές της Ιστιαίας Ευβοίας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το χρονικό διάστημα από 13-03 έως 08-07-2019.



Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία, σε βάρος 49χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε αφαιρέσει τόσο από το εσωτερικό του καταστήματος, όσο και από την οικία, διάφορες ηλεκτρονικές & ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και δύο ποδήλατα.

Στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, με τη συνδρομή της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. & της Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α., της ιδίας Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν διαδοχικές νομότυπες έρευνες σε δύο οικίες του 49χρονου στην περιοχή.

Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (γάντια, κατσαβίδια κ.α.).

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.