Εύβοια – Κακοκαιρία Αθηνά: Τα πήρε και τα σήκωσε όλα στην Ερέτρια – Ζημιές σε καταστήματα, κομμένα καλώδια και δέντρα – Τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Τσώκος[ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΘΗΝΑ EVIATHEMA

Λίγες ώρες μετά την επέλαση της κακοκαιρίας στην Βόρεια Εύβοια, σειρά είχε η κεντρική, όπου αργά το απόγευμα της Κυριακής, σημειώθηκαν τα καιρικά φαινόμενα σε περιοχές όπως τα Ψαχνά, η Χαλκίδα και η Ερέτρια.

Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής, στην Ερέτρια, όπου τα έντονα φαινόμενα τα πήραν όλα και τα σήκωσαν στην κυριολεξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζημιές αντιμετωπίζουν τα καταστήματα της περιοχής σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, ενώ σε αρκετά σημεία δέντρα ξεριζώθηκαν στην κυριολεξία, φράζοντας τους δρόμους και σε άλλα κόπηκαν ακόμα και καλώδια της ΔΕΗ.

Ζημιές επίσης, αντιμετωπίζουν οι χώροι έξω από το Δημαρχείο, οι παιδικές χαρές καθώς και η κεντρική πλατεία. Στο σημείο βρίσκεται αυτήν την ώρα ο Δήμαρχος Ιωάννης Δημητρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Τσώκος αλλά και ο Πρόεδρος της Κοινότητας.

Διαρκείς περιπολίες πραγματοποιούν οι εθελοντές της ομάδας ΕΣΔΔΕ, από την Ερέτρια, ενώ θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε επιφυλακή, προσφέροντας βοήθεια όπου χρειαστεί άμεσα.

Το eviathema.gr επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Ευάγγελο Τσώκο ο οποίος δήλωσε: “Περί τις 8.20 και για περίπου 5 λεπτά, ξέσπασε ένα πάρα πολύ δυνατός άνεμος, οποίο επηρέασε κυρίως το παραλιακό μέτωπο της Ερέτρια. Προκλήθηκα αρκετές ζημιές, στις πέργκολες και τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων εστίασης στην παραλία, ενώ κόπηκαν δύο καλώδια μπροστά στο δημαρχείο με αποτέλεσμα να κοπεί  το ρεύμα σε οικίες στα ακριβώς απέναντι στενά από το σημείο καθώς και στο ίδιο το δημαρχείο.”

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: “Επικοινωνήσαμε με την ΔΕΗ και άμεσα στο σημείο ήρθε τεχνικός για να ελέγξει τι βλάβες έχουν προκληθεί ενώ αναμένεται τις επόμενες ώρες να προσέλθει συνεργείο για την αποκατάσταση. Με την βοήθεια του εθελοντικού συλλόγου μπορέσαμε και απομακρύναμε κάποια κομμένα δέντρα από το οδικό δίκτυο ενώ τις πρωινές ώρες της Δευτέρας θα συνεχίσουν οι εργασίες”

ΕΡΕΤΡΙΑ

ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EVIATHEMA9 ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EVIATHEMA8 ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EVIATHEMA6 ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EVIATHEMA7 ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EVIATHEMA5 ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EVIATHEMA2 ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EVIATHEMA3 ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EVIATHEMA4 ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EVIATHEMA

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1