,

Φονικό στην πλατεία Αμερικής: Πώς έπεσε νεκρός ο 18χρονος – Ποιοι και γιατί τον σκότωσαν;

16 Σεπτεμβρίου 2019, 8:56 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Σε επιφυλακή βρέθηκε η ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Κυριακής, ένεκα ενός ακόμη επεισοδίου που σημειώθηκε μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην Πλατεία Αμερικής.

Η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, έχει εξελιχθεί σε κέντρο συγκρούσεων μεταξύ αλλοδαπών. Οι ομάδες αυτές ζουν ανεξέλεγκτα μέσα στις συγκρούσεις και την παρανομία, με αποτέλεσμα η περιοχή να έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο γκέτο.

Πρόκειται για ένα καθημερινό φαινόμενο, το οποίο δημιουργεί προβλήματα στην περιοχή, περιθωριοποιώντας την και μετατρέποντάς την συχνά σε πεδίο μάχης. Το βράδυ της Κυριακής (15/09), η κατάσταση ξέφυγε, αφού από τη σύγκρουση των αλλοδαπών νεκρός έπεσε ένας Αφγανός, μόλις 18 ετών.

Πώς έπεσε νεκρός ο 18χρονος στο κέντρο της Αθήνας

Ο 18χρονος, ήταν θύμα της σύγκρουσης που είχαν δύο ομάδες αλλοδαπών στην οδό Σπάρτης, όπως αναφέρουν πληροφορίες που έγιναν γνωστές.

Τα μέλη των δύο ομάδων συγκρούστηκαν έντονα, χρησιμοποιώντας μάλιστα μαχαίρια, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τον θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου Αφγανού που προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα μαχαίρι. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα τονίζουν ότι εκτός από τον 18χρονο νεκρό που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, από την συμπλοκή υπήρξαν και αρκετοί τραυματίες.

Προσαγωγές για το αιματηρό επεισόδιο από την ΕΛ.ΑΣ

Σειρά προσαγωγών, πραγματοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στις 21:00 το βράδυ στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 18χρονος. Μάλιστα, άμεσα ξεκίνησαν και οι ανακρίσεις προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση του αιματηρού περιστατικού, προκειμένου οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να φτάσουν στα ίχνη του δράστη που μαχαίρωσε τον 18χρονο.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.