Φρίκη: 12 άνδρες βίασαν 28χρονη με ειδικές ανάγκες και την άφησαν έγκυο

Βιασμός ανήλικης σύλληψη άνδρα

Η 28χρονη σήμερα κοπέλα με ειδικές ικανότητες βιάστηκε από 12 άνδρες, έμεινε έγκυος και έδωσε το παιδί της σε ίδρυμα.

Οομαδικός βιασμός μιας 28χρονης ΑμεΑ από 12 άνδρες, στον Πύργο πριν 6 χρόνια, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Φορώντας κουκούλες ασέλγησαν σε βάρος της με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος και εννέα μήνες μετά να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι το οποίο σήμερα ζει σε ίδρυμα στην Αθήνα.

Οι υποψίες για το δράμα που βίωνε η 28χρονη άρχισαν όταν η οικογένεια που την φιλοξενούσε παρατήρησε κάποιες περίεργες κινήσεις.

Η κοπέλα έφευγε από το σπίτι και μόλις επέστρεφε έπειτα από ώρες, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, έτρεχε σε άσχημη κατάσταση στο μπάνιο προκειμένου να πλυθεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», όλα ξεκίνησαν πριν αρκετά χρόνια όταν το συγκεκριμένο κορίτσι μαζί με τον πατέρα της, τη μητέρα της και τα οκτώ αδέλφια εκ των οποίων ορισμένα αντιμετώπιζαν επίσης νοητικά προβλήματα, ζούσαν σε χωριό του δήμου Πύργου.

Η μητέρα της 28χρονης σήμερα κοπέλας, έπειτα από κάποια χρόνια εγκατέλειψε την οικογενειακή της εστία αφήνοντας πίσω τον άνδρα της και τα παιδιά της να ζουν σε τραγικές συνθήκες διαβίωσης.

Όταν μάλιστα το σπίτι που έμεναν, γκρεμίστηκε, η οικογένεια στεγάστηκε σε μια αποθήκη του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα αφού οι όποιες ενέργειες έγιναν προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα σπίτι για τη διαμονή τους.

Από τα εννέα αδέλφια, κάποια κατάφεραν να ξεφύγουν και να ζήσουν αξιοπρεπώς την ζωή τους, κάποια βρίσκονται στο εξωτερικό και κάποια άλλα κανείς δεν γνωρίζει τι απέγιναν, όμως ο πατέρας μαζί με δύο αγόρια και την 28χρονη σήμερα, έμειναν πίσω αντιμετωπίζοντας όλοι τους, νοητικά προβλήματα αλλά και αδυναμία να εξασφαλίσουν έστω τα βασικά για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμένονται καταθέσεις από άτομα που γνωρίζουν την κατάσταση που βιώνει η 28χρονη και προσπαθούν να βρεθεί μια λύση.