Γιώργος Ψαθάς: Zητούμε  από τους πολίτες να συμβάλουν στην ομαλή αποκομιδή των σκουπιδιών

DSC 0195 scaled

Στις δύσκολες αυτές στιγμές που ζούμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, η υπηρεσία καθαριότητας. λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας  λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό με τους εργαζόμενους να δίνουν καθημερινά τη μάχη να προασπίσουν την υγεία όλων μας και ζητούμε  από τους πολίτες για το επόμενο χρονικό διάστημα  να συμβάλουν στην ομαλή αποκομιδή των σκουπιδιών. Οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες για την αποκομιδή των απορριμμάτων και την τακτικότερη απολύμανση των κάδων

Παρακαλούμε  για το επόμενο διάστημα να γίνεται η απόθεση των οικιακών απορριμμάτων  το βράδυ σε καλά δεμένες σακούλες που θα καταλήγουν μέσα στους κάδους και όχι έξω από αυτούς , τους οποίους στη συνέχεια θα πρέπει να κλείνουμε.

Συνιστούμε  στους πολίτες να μην κλαδεύουν δέντρα και να μην προχωρήσουν το επόμενο διάστημα σε ανακαινίσεις και στην απόθεση ογκωδών αντικειμένων στα σκουπίδια.

Ας βοηθήσουμε όλοι να ξεπεραστεί αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση χωρίς καμία απώλεια ανθρώπινης ζωής, δείχνοντας αλληλεγγύη σε όσους είναι στην πρώτη γραμμή και συμβάλλοντας ο καθένας, όσο μπορεί, για να διατηρηθεί ο Δήμος καθαρός.

Τέλος ευχαριστούμε  όλους τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας για την προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα καθαριότητας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στην υπηρεσία καθαριότητας και στο γραφείο Δημάρχου ( τηλ. 2228022739, 2228350202, 6985- 012354, 6977- 315457)

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΑΘΑΣ