Γκάζι: Ξυλοδαρμός δύο αστυνομικών από μπράβους νυχτερινού κέντρου

1598133 astynomikoi

Υπόθεση ξυλοδαρμού δύο αστυνομικών- εκτός υπηρεσίας- από μπράβους νυχτερινού κέντρου, στο Γκάζι, ερευνά η αστυνομία.   Το περιστατικό συνέβη πριν από πέντε ημέρες, έξω από νυχτερινό κέντρο, σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr.

Δύο ειδικοί φρουροί, που πρόσφατα είχαν ενταχθεί σε ομάδες περιπολιών, ήρθαν σε διένεξη με θαμώνες και υπεύθυνους του νυχτερινού κέντρου, για μια γυναίκα που εργάζεται εκεί.

Οι υπάλληλοι του νυχτερινού κέντρου χτύπησαν τους δύο ειδικούς φρουρούς και ο ένας από αυτούς κατέληξε στο νοσοκομείο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ένας από τους αστυνομικούς φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Η σφαίρα που έριξε εξοστρακίστηκε σε παρκαρισμένο ΙΧ.

Επιπλέον, άρπαξαν το τσαντάκι που περιείχε το υπηρεσιακό όπλο του άλλου αστυνομικού, το οποίο όμως βρέθηκε αργότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook καλεί την κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις για το θέμα.