Η Κωνσταντίνα Καραμπατσόλη στο Σύλλογο Εθελοντών Δασοπροστασία στα Ψαχνά Ευβοίας

Συναντήθηκε με τον Σπύρο Ραπτάκη και τους εθελοντές….

καραμπατσολη ραπ2

Η στενή συνεργάτης του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη αφού επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ψαχνών, αρκετούς επιχειρηματίες μετέβη στο Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης Ψαχνών όπου Συναντήθηκε με τον Προϊστάμενο του Κλιμακίου και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Σπύρο Ραπτάκη.

Η Κωνσταντίνα Καραμπατσόλη στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

Θερμής υποδοχής έτυχε η κ. Καραμπατσόλη από τους εθελοντές του Συλλόγου όπου γνωρίστηκε και συζήτησε μαζί τους, ενώ τους έδωσε συγχαρητήρια για το σπουδαίο εθελοντικό έργο που προσφέρουν. Ο κύριος Ραπτάκης της μετέφερε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή την στιγμή σαν κλιμάκιο δίνοντας έμφαση στις άμεσες ανάγκες ενώ ενημέρωσε επίσης με την δεύτερη ιδιότητα του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου την γενική εικόνα της περιοχής μετά τις πλημμύρες.

Με ιδιαίτερη προσοχή άκουσε αυτά που της μετέφεραν δίνοντας υπόσχεση ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει σε ότι μπορεί.

καραμπατσολη ραπ καραμπατσολη ραπ3 καραμπατσολη ραπ1

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Τέλος εποχής για δύο ξενοδοχεία στην Εύβοια

Χαλκίδα Ευβοίας: Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές της μια μέρα μετά

Ψαχνά Ευβοίας – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Καταγγελία στην Τουριστική Αστυνομία από τον Πρόεδρο των Ψαχνών Μιχάλη Καλαβρή στον Ιδιοκτήτη του Καταστήματος που επιτέθηκε