Κακοκαιρία – Εκτός ελέγχου η Εύβοια: Πάνω από 15 άτομα εγκλωβισμένα – Εξετράπη όχημα της αστυνομίας – Άθλος των Πυροσβεστικών και αστυνομικών Δυνάμεων

2717082

Εκτός ελέγχου τα πράγματα ειδικά στην Περιοχή των Πολιτικών Ευβοίας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ανεξέλεγκτη είναι η πλημμύρα λόγο της βροχής στην περιοχή των Πολιτικών Ευβοίας καθώς και στην περιοχή Άγιος Πανοράματος.

Αρκετές οικογένειες με μικρά παιδιά βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε διαφορετικά σημεία των περιοχών. Όλες σχεδόν οι αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή ώστε να μεταφέρουν σε ασφαλή σημεία τους εγκλωβισμένους.

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Εύβοια με τοπικές φωτιές σε σημεία – Επικίνδυνη άνοδος του νερού – Εγκλωβίστηκαν οδηγοί [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε αρκετά σημεία το ύψος του νερό τουλάχιστον 1,5 μέτρο καθιστώντας την κατάσταση κρίσιμη περνώντας η ώρα…

Στην προσπάθεια του αστυνομικό όχημα να μεταφέρει κάποιους από αυτούς από τα Πολιτικά στα Ψαχνά, ανετράπη εκτός δρόμου ενώ ο χείμαρρος δεν άφηνε τα υπόλοιπα οχήματα να πλησιάσουν ώστε να βοηθήσουν στην διάσωση. Στο σημείο έσπευσε γερανός ώστε να απεγκλωβίσει το όχημα και εν συνεχεία οι άνθρωποι να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο.

Ενώ την ίδια ώρα όχημα βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Περιοχή Άγιος Πανοράματος όπου η κατάσταση παρόμοια. Έσπευσε όσο πιο γρήγορα μπορούσε όχημα της Πυροσβεστικής και τον απεγκλώβισε οδηγώντας τον σε ασφαλές σημείο.

Διαβάστε Επίσης