Καταγγελία αναγνώστριας: Δεν μας δέχτηκαν στο κέντρο υγείας Ψαχνών. – Νίκος Δήμου: “Ήταν λάθος η διαχείριση και θέλω να βεβαιώσουμε τον κόσμο ότι θα παρέχουμε τις υπηρεσίες που πρέπει.”

kentro igias 1

Ζούμε δύσκολες μέρες. Τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται συνεχώς. Θα πρέπει να προσέχουμε όλοι. Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές, κάτι που μπορεί να δικαιολογεί κάποια λάθη των γιατρών, αφού προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο.

Εχθές, μια αναγνώστρια η Κα Σεσίλια Σπέη, ανάρτησε στην ομάδα του eviathema.gr στο facebook, μια καταγγελία όπου αναφέρει τα εξής:

Δεν συνηθίζω να δημοσιεύω άσχημα πράγματα όμως είμαι πολύ θυμωμένη .Πριν λίγο χρειάστηκε να μεταφέρουμε ένα παλληκάρι που έπεσε με το μηχανάκι στο κέντρο Υγείας Ψαχνών ,είχε κάτι εκδορές στα γόνατα .Δεν μας δέχτηκαν βγήκαν μια γυναίκα και ένας άντρας από το παράθυρο με μάσκες και αφού είδαν από μακριά το παιδί μας είπαν να πάμε σε φαρμακείο να πάρουμε betadin και να του βάλουμε εμείς γιατί φοβούνται μην έχει κορωνοϊό και κολλήσουν .Λυπάμαι πολύ για τους συγκεκριμένους οταν την ιδια στιγμή κάποιοι συνάδελφοι τους παίζουν την υγεία τους και την ζωη τους κορόνα ,γράμματα στα νοσοκομεία .Γιατροί και νοσηλευτές με όρκο που τιμούν ……….ευτυχώς που οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες .Υποκλίνομαι στους πρώτους για τους αλλους ……ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

To eviathema.gr και ο Δημοσιογράφος Σωτήρης Μπαρσάκης, ήρθε σε επικοινωνία με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ψαχνών κύριο Νίκο Δήμου, ο οποίος απάντησε το εξής, για το θέμα:

Ενημερώθηκα για το περιστατικό,μίλησα με τον ιατρό που ήταν βάρδια,υπάρχουν ξεκάθαρες οδηγίες πως διαχειριζόμαστε τα περιστατικά τις ημέρες αυτές,υπάρχουν ξεχωριστά ιατρεία για τις λοιμώξεις και τα άλλα περιστατικά. Ήταν λάθος η διαχείριση και θέλω να βεβαιώσουμε τον κόσμο ότι θα παρέχουμε τις υπηρεσίες που πρέπει.
Ζουμε στιγμές πρωτόγνωρες και υγειονομικά αλλα ελπιζω με την βοήθεια όλων να βελτιώσουμε τα κακως κείμενα.