Καταγγελία για δασκάλα δημοτικού ότι έβαλε ερωτική ταινία με ανήλικα αγόρια στους μαθητές της

σχολειο 1

Σοβαρή καταγγελία εις βάρος μιας δασκάλας δημοτικού ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η οποία φέρεται να πρόβαλε ταινία με ερωτικές περιπτύξεις ανηλίκων σε παιδιά δημοτικού σχολείου στην Αττική.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας ενός μαθητή του σχολείου, όλα ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο ανήλικος επέστρεψε από το σχολείο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αποκάλυψε στους γονείς του τι είχε συμβεί με τη δασκάλα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «το παιδί, πριν από δύο εβδομάδες επέστρεψε από το σχολείο και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έκανε εμετό, δεν ήταν λειτουργικό και αυτό ήταν η αφορμή που ώθησε τους γονείς να ρωτήσουν το παιδί τους τι έχει συμβεί.

Το παιδί, τότε, τους είπε ότι η δασκάλα στην 4η ώρα του μαθήματος, τους έβαλε μια ταινία που περιείχε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις.

Ο τίτλος της ταινίας ήταν “Τα αγόρια στο ντουζ” και έδειχνε ανήλικα παιδιά σε ένα καμπ που ο εκπαιδευτής τους παρότρυνε να σκληραγωγηθούν και είχε σκηνές μέσα από το ντουζ που φιλιόντουσαν στο στόμα και θωπεύονταν.

Αυτό ήταν το περιεχόμενο της ταινίας που προκάλεσε τον αποτροπιασμό και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο παιδί και έσπευσαν οι γονείς να το καταγγείλουν».

Όπως μας μεταφέρει ο δικηγόρος έχουν κοινοποιήσει ένα εξώδικο στην διεύθυνση του σχολείου, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και στο υπουργείο.

«Το εξώδικο κοινοποιήθηκε 19 Μαΐου και ακόμα δεν μας έχουν απαντήσει λόγω του ότι μεσολάβησαν οι εκλογές. Υπήρχαν και άλλες καταγγελίες γονέων. Ο διευθυντής του σχολείου προσπαθεί να διατηρήσει ισορροπίες επί του γεγονότος και έγιναν κάποιες συστάσεις στην δασκάλα. Εμείς θα προχωρήσουμε μέχρι τέλους με αγωγές», καταλήγει ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς.

Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής κ. Κόπτση Αλέξανδρου δήλωσε σχετικά με το θέμα:

«Την Παρασκευή 19/5 γνωστοποιήθηκε διαμαρτυρία γονέα σχετικά με το ζήτημα αυτό. Την ίδια ημέρα η διαμαρτυρία απεστάλη αμέσως στην αρμόδια Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ώστε να ελέγξει και να ερευνήσει επισταμένως το περιστατικό, να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη και να μας ενημερώσει σχετικά. Μόλις μας κοινοποιηθούν τα αποτελέσματα της έρευνας, θα αποφανθούμε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία».

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ