Καταγγελία κατοίκου Ψαχνών στο eviathema.gr: “Ήρθε η υδροφόρα του Δήμου έξω από το σπίτι και μας τα κατέστρεψε όλα” – Άγρια επίθεση υπαλλήλου στον Καταγγέλοντα

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του eviathema.gr για την Άγρια επίθεση του Προέδρου Ψαχνών Μιχάλη Καλαβρή

μιχάλης καλαβρής2

Λίγο μετά τις 9.30 το πρωί της Πέμπτης έντονος καυγάς ξέσπασε σε Καφενείο στα Ψαχνά μεταξύ ενός κατοίκου της Οδού Κριεζώτου και ενός υπαλλήλου του Δήμου. Ο εν λόγω κάτοικος εξέφρασε τα παράπονα του στον υπάλληλο για σχετικό πρόσφατα συμβάν έξω από την οικία του, όταν πέρασε με την υδροφόρα και ρίχνοντας άτσαλα νερό του κατέστρεψε τις οικοσυσκευές που είχε βγάλει εκτός ενώ μεγάλη ποσότητα σκόνης και λάσπης μπήκαν στο μόλις καθαρισμένο σπίτι. Βρίζοντας τον ο υπάλληλος πρόσθεσε “θα σε λούσω με την μάνικα, μην μου μιλάς. Τα παράπονα σου στον Ψαθά”.

Άγρια επίθεση του Προέδρου Ψαχνών Μιχάλη Καλαβρή σε ιδιοκτήτρια καταστήματος – Γιώργος Ψαθάς: “Ζητάω εκ μέρους του Συγνώμη. Θα τακτοποιηθεί το ζήτημα” [ΒΙΝΤΕΟ]

Αρκετά εκνευρισμένος ο κάτοικος δήλωσε στο eviathema.gr:“Πάθαμε τεράστια ζημιά στο σπίτι, εγώ και η αδερφή μου. Καθαρίζαμε όλες αυτές τις ημέρες το σπίτι από την λάσπη και είχαμε βγάλει έξω όλες τις οικοσυσκευές. Ο κύριος αυτός πέρασε με την υδροφόρα και ρίχνοντας νερό όπως να ναι κατέστρεψε ότι είχαμε έξω και έβαλε την λάσπη ξανά μέσα στο σπίτι. Του μίλησα πολύ ήρεμα και αυτός άρχισε να με βρίζει. Δεν ξέρω τι να κάνω”

Και εδώ έρχεται να επιβεβαιωθεί το eviathema.gr για το πρόσφατο συμβάν με την αποτρόπαια επίθεση σε καταστηματάρχη στα Ψαχνά από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ψαχνών, η οποία απλά του μετέφερε αυτές ακριβώς τις εικόνες.