Καταγγελία-σοκ από συγγενή 82χρονης με άνοια: «Την πήγαιναν στην τράπεζα για να κάνει αναλήψεις»

dikigoros minitrias

Σοκάρουν οι καταγγελίες από το ινστιτούτο ομορφιάς που εξαπατούσε πελάτες του, με συγγενή 82χρονης με άνοια να αναφέρει πως οδηγούσαν το θύμα στην τράπεζα για να κάνει αναλήψεις.

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για την αλυσίδα ινστιτούτου αισθητικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που άλλαζε συνεχώς ονόματα και εξαπατούσε δεκάδες πελάτισσες.

Μία εξ’ αυτών μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή T-live, υποστηρίζοντας ότι η υπεύθυνη του ινστιτούτου τής έκανε νήματα χωρίς να γνωρίζει την τεχνική.

Πιο συγκεκριμένα, η καταγγέλλουσα είπε: «Πήγα για ένα φρεσκάρισμα στο πρόσωπο. Η τότε διευθύντρια του κέντρου αισθητικής ήταν στη Θεσσαλονίκη. Μου είπαν ότι έχω ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόσωπο αλλά ότι έχω πάει στην καλύτερη γιατρό. Μου είπαν ότι δεν θα αναγνωρίζω το πρόσωπό μου κι όντως δεν το αναγνώρισα από την κακή πλευρά βέβαια. Μου είχαν πει ότι έχω κάποιες κύστες τις οποίες θα έπρεπε να εξαλείψω για να πιάσουν οι θεραπείες αλλά και για να μην πάθω καρκίνο. Μου τόνισαν ότι έπρεπε να επισπεύσω άμεσα τη θεραπεία από τη γιατρό –μαϊμού. Το κόστος ήταν τεράστιο κι εγώ τους είπα ότι δεν έχω τα χρήματα».

Στη συνέχεια, η καταγγέλλουσα πρόσθεσε, εμφανώς φορτισμένη: «Από εκεί και μετά άρχισε ο Γολγοθάς μου. Έψαξα, βρήκα τα χρήματα. Μου έκαναν τις υποτιθέμενες ενέσιμες θεραπείες για να εξαλειφθούν οι κύστες. Μου έβαλε 4-5 νήματα. Το πρόσωπό μου παραμορφώθηκε, είχα φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα να φάω και να μιλήσω. Τα παιδιά μου με έβλεπαν και έκλαιγαν. Μου έλεγαν να μην πεθάνω γιατί έχουν μόνο εμένα».