Κολαστήριο στα Πετράλωνα: Νέα κατάθεση από την 22χρονη για τους βιασμούς από τον πατέρα της

Παιδιά

Σε συμπληρωματική κατάθεση προχώρησε σήμερα η 22χρονη, η οποία μαζί με τον αδερφό της έχουν καταγγείλει τη συστηματική κακοποίησή τους από τον πατέρα τους στο σπίτι τους στα Πετράλωνα.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής κατάθεσής της, η κοπέλα εξήγησε γιατί πήρε την απόφαση να μιλήσει με καθυστέρηση για τα όσα βίωνε εκείνη και ο αδελφός της επί σειρά ετών. «Με εξανάγκαζαν ο πατέρας και ο θείος μου να κάνω κάποιες πράξεις μπροστά σε κάποιους άλλους ανθρώπους όταν ήμουν έφηβη και μου έδιναν πέντε ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Η δικηγόρος της κοπέλας σύμφωνα με το newsbreak εξήγησε πως όταν η πελάτης της ξεπέρασε και με τη βοήθεια των ειδικών τα όσα βίωσε όλο εκείνο το διάστημα, αισθάνθηκε πλέον αρκετά δυνατή για να βγάλει από μέσα της κάποια πράγματα που μέχρι τότε δεν είχε αναφέρει. Η 22χρονη, στις περιγραφές της για όσα συνέβαιναν στην ίδια και τον αδερφό της τα τελευταία χρόνια, έκανε λόγο και για την παρουσία ενός μελαψού παιδιού. «Στο σπίτι του ζευγαριού που με κακοποιούσαν μαζί με τον πατέρα μου είδα και ένα μελαψό αγοράκι», ανέφερε, χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω.

Να σημειωθεί ότι η πλευρά της 22χρονης δεν έκρυψε την ανησυχία της για το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει η 11χρονη αδερφή της, η οποία εξακολουθεί να ζει με τους γονείς τους, καθώς το θεωρεί ιδιαίτερα επικίνδυνο.