Κόλλησε το βιβλιάριο και ένα σημείωμα πάνω στον σκύλο και τον παράτησε στον δρόμο

σκυλος 2

Αντιμέτωποι με κωμικοτραγικές καταστάσεις ήρθαν για μια ακόμη φορά οι φιλόζωοι στην Ξάνθη, που εντόπισαν ένα νέο αδέσποτο σκυλί να περιφέρεται στην περιοχή.

Το άτυχο ζώο είχε μόλις εγκαταλειφθεί ενώ ο ιδιοκτήτης του, πριν το πετάξει στο δρόμο, φρόντισε ώστε να κολλήσει πάνω του το βιβλιάριο του και να αφήσει ένα σημείωμα γράφοντας πως πρόκειται για ένα καλό σκυλί, το οποίο εγκαταλείπει λόγω των παιδιών του.

«Πώς να το αντιμετωπίσουμε αυτό; Από την μια θέλαμε να κλάψουμε για το πρησμένο με γάλα στήθος της και τα γεμάτα απορία ματάκια της και από την άλλη να γελάσουμε με τον τρόπο της εγκατάλειψης. Οδηγίες προς τους επόμενους είναι, πως να εγκαταλείψουν τον καλύτερο τους φίλο.

Κολλάτε το βιβλιάριο στο ζώο με περιγραφή του χαρακτήρα καλό ή κακό, και το λόγο που το εγκαταλείπετε. Άμα είσαι καλός άνθρωπος πάνω από όλα» σημειώνουν σε μια δεικτική ανακοίνωσή τους τα «Αδεσποτούλια Ξάνθης» που μάζεψαν το άτυχο ζώο από το δρόμο.

Μάλιστα, το βάπτισαν Δανάη και ζητούν τη βοήθεια του κόσμου για τα έξοδα στείρωσης και τις απαραίτητες εξετάσεις που πρέπει να υποβληθεί το σκυλί.

Πηγή: xanthinea.gr

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ