Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Έπαιζε πολλά χρήματα χωρίς… – Πόσα είχε χάσει μέσα σε δύο ώρες

Θαμώνας πρακτορείου, Πρωϊνό ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Φαινόταν άνετος ακόμα και όταν έχανε 2.000 ευρώ σε λίγες ώρες παίζοντας τζόγο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, όπως αναφέρει θαμώνας πρακτορείου που μίλησε το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΑΝΤ1, ο Πολυχρονόπουλος «είχε πολλές φορές που έπαιζε. Έβαζε μεγάλα ποσά στο μηχάνημα και ξόδευε πολλά χρήματα χωρίς να τον προβληματίζει».

«Όταν βάζει 100αρια συνεχόμενα για δύο ώρες, πρέπει να είχε βάλει ένα χιλιάρικο. Τα έβαζε με άνεση δεν είχε κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε στην μαρτυρία του για τον ιδρυτή του «Άλλου Άνθρωπου».

Όπως είπε ο ίδιος έβλεπε τον Πολυχρονόπουλο να παίζει για 2-3-4 ώρες με τελευταία πριν τις γιορτές: «Έπαιζε μεγάλα ποσά, 2.000 σε 2 ώρες. Αυτός έπαιζε μάλλον για χόμπι, δεν ξέρω γιατί έπαιζε, ήταν άνετος για την πλάκα του, έτσι μου έδειχνε».

Στο ερώτημα αν με την συμπεριφορά του ο Κωνσταντίνος Πολυχρόνοπουλος έδειχνε ότι ζει μια άνετη ζωή, ο θαμώνας του πρακτορείου απάντησε «βέβαια» προσθέτοντας ότι «εγώ πήγαινα με 20 ευρώ και όταν έπαιζα γιατί είμαι κι εγώ με τον τζόγο, έπαιζα τα 20 ευρώ και στεναχωριόμουν για το 20αρικο και αυτός αυτός χαλούσε 500,1000 ευρώ και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, άνετος».