Κώστας Βουτσάς: Τι αποκάλυψε για τις τελευταίες ώρες του αγαπημένου ηθοποιού ο θεράπων ιατρός του -ΒΙΝΤΕΟ

Voutsas

Για τη μεγάλη μάχη που έδωσε ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου “Αττικόν”, μίλησε στην εκπομπή «Ηappy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ο αναπληρωτής καθηγητής εντατικής θεραπείας και θεράπων ιατρός του, Ηρακλής Τσαγκάρης.

«Όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που είχε την φροντίδα του από τις 7 Φεβρουαρίου που εισήχθη στη ΜΕΘ έμεινε κατάπληκτο από την προσπάθεια του Κώστα Βουτσά, από την γενναιότητά του και από το σθένος του σε μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο. Προσπάθησε πάρα πολύ, μαζί με όλους εμάς βέβαια, για να αναστρέψει μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Υπήρξαν σύνθετα οργανικά προβλήματα που σε συνδυασμό με τη μεγάλη ηλικία έκαναν το πρόβλημα εξαιρετικά δυσεπίλυτο. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να πούμε ότι πραγματικά ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός έδωσε με μεγάλο κουράγιο αυτή τη μάχη και πραγματικά μας άφησε όλους κατάπληκτους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είχαμε περιοδική επικοινωνία με τον Κώστα. Εξέφραζε με πολύ έντονο τρόπο τις συναισθηματικές του αντιδράσεις πάντα με μεγάλη ευγένεια, πάντα προς την θετική κατεύθυνση και πολλές φορές ήταν αυτός που ενθάρρυνε εμάς και όχι εμείς αυτόν. Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί του, είναι αποτυπωμένες αυτές οι στιγμές σε όλους μας και θέλουμε να στείλουμε στην οικογένειά του τα θερμότερα συλλυπητήρια μας», πρόσθεσε ο κ. Τσαγκάρης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Βουτσάς νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική του Νοσοκομείου Αττικόν από τις 7 Φεβρουαρίου όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα έπειτα από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Δείτε το βίντεο: