Λευτέρης Ραβιόλος: Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό (ΒΙΝΤΕΟ)

raviolos

Μήνυμα απέστειλε πριν λίγα λεπτά ο Λευτέρης Ραβιόλος Δήμαρχος Καρύστου, ελπίδας και αισιοδοξίας, ευχαριστώντας εκτός των άλλων τους πολίτες τον καθένα ξεχωριστά ζητώντας να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή.

Διαβάστε όλο το μήνυμα του Δημάρχου και δείτε το βίντεο.

Αγαπητοί μου συμπολίτες, πέρυσι ανταλλάξαμε ευχές στις εκκλησίες μας, μοιραστήκαμε το Άγιο Φώς, χαιρετισμούς, φιλιά και αγάπη.

Ίσως και να θεωρούσαμε όλα τα παραπάνω αυτονόητα, φέτος όμως τα αυτονόητα έγιναν προσδοκία, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Φέτος καλούμαστε να προασπιστούμε από τα σπίτια μας, την υγεία μας, την υγεία όλων μας.

Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό, γιατί το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Με πίστη, με δύναμη, με σύνεση και αποφασιστηκότητα σας ζητώ αυτές τις Άγιες Μέρες να συνεχίσουμε αυτόν τον δύσκολο δρόμο, με υψηλό το αίσθημα της υπευθηνότητας και της ατομικής ευθήνης και να μείνουμε σπίτι.

Θα αρνηθούμε ίσως άτομα που γεμίζουν την ψυχή μας, αλλά θα το κάνουμε για να συνεχίσουμε να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους, ανθρώπους που αγαπάμε. Όλον αυτό τον καιρό αποδείξαμε με την πειθαρχία μας ότι η ανθρωπιά και η αλλυλεγγύη είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες. Γίναμε όλοι μαζί μια γροθιά, γίναμε ασπίδα. Οφείλουμε να μην λυγήσουμε τώρα.

Είμαι πεπισμένος σήμερα ότι τα μεγάλα της ζωής είναι αυτά που μας ενώνουν. Ο Αγώνας είναι δύσκολος, αλλά είναι αγώνας για την ζωή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον καθένα και στην καθεμιά σας προσωπικά.

Υπομονή και θα ανταμώσουμε. Η ανάσταση του Κυρίου μας είναι προάγγελος της Νίκης μας απέναντι στην πανδημία.

Χρόνια πολλά Καλή Ανάσταση

Διαβάστε Ακόμα

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Μοίρασαν τρόφιμα σε ευπαθείς ομάδες Ρομά

Κοινότητα Πύργου: Συνεχίζονται οι εργασίες σε κεντρικούς και αγροτικούς δρόμους

Καστέλλα Ευβοίας: Ενημέρωσαν τους Ρομά για τον Κορονοϊό