Με νάρθηκα στο χέρι ο Αλέξης Κούγιας στα δικαστήρια – ΦΩΤΟ

KOYGIAS NARTHIKAS

Με νάρθηκα στο χέρι εμφανίστηκε στα δικαστήρια ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τραυματίστηκε στο σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από λίγες ημέρες.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Κούγιας είναι ο δικηγόρος θυμάτων του «Dr. Kontos», όπως ήταν το όνομα που χρησιμοποιούσε ο «ψευτογιατρός», του οποίου η δίκη ξεκίνησε σήμερα.
Ο “Δόκτορας Κοντός” δήλωσε ασθένεια, παραμένοντας στο κελί του, κατά την έναρξη της δίκης του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τις 12 ανθρωποκτονίες και τις 14 απόπειρες σε βάρος βαριά νοσούντων που του καταλογίζονται.

Έτσι, η δίκη του αποκαλούμενου «ψευτογιατρού» και των 16 συγκατηγορουμένων του διεκόπη, καθώς ο απών βασικός κατηγορούμενος έπρεπε να εξουσιοδοτήσει τον συνηγόρό του να τον εκπροσωπήσει.

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο γνωστός ποινικολόγος είχε περιγράψει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητό του “καρφώθηκε” στο διάζωμα, στην προσπάθεια να αποφύγει φορτηγά που είχαν κλείσει τον δρόμο.

“Με αγαπάει ο Θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους” ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας κάνοντας λόγο για αμέλεια δύο οδηγών νταλικών.

“Ξαφνικά στην στροφή δεν βλέπω δρόμο μπροστά μου” σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας εξηγώντας πως δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο. Όπως είπε “πιθανόν ο οδηγός της μίας νταλίκας κοιμήθηκε”. Ο ίδιος σώθηκε γιατί υπήρχε ένα κενό ενός μέτρου στο διάζωμα και για αυτό τον λόγο έμεινε ανέπαφη η θέση του οδηγού. “Εάν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί” συμπλήρωσε.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο από το οποίο τον έβγαλαν διασώστες. Από τη σφοδρή σύγκρουση γλίτωσε με κατάγματα στο χέρι.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα