ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – Επικίνδυνος ο δρόμος Ψαχνά – Κοντοδεσπότι [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή συνιστά ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, τις επόμενες ημέρες στην διέλευση των οχημάτων στον δρόμο από Ψαχνά προς Κοντοδεσπότι.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Σημείο του δρόμου, λόγω των πλημμυρικών φαινομένων που σημειώθηκαν έχει υποστεί φθορές, ενώ σήμερα το πρωί Σάββατο 06/11, παρουσία του Δημάρχου, μηχανήματα της εταιρίας που έχει αναλάβει την αποκατάσταση του, βρίσκεται στο σημείο, και πραγματοποιεί εργασίες.

Συγκεκριμένα, γίνεται διάνοιξη ενός νέου προσωρινού δρόμου, μετά από παραχώρηση ενός αγροτεμαχίου ιδιώτη, ώστε αμέσως μετά να προχωρήσουν στην αποκατάσταση του παλιού οδοστρώματος.

“Συνιστώ μεγάλη προσοχή στην διέλευση τον οχημάτων, ενώ πιθανότατα να τοποθετηθεί και κάποιο φανάρι στο σημείο” δήλωσε ο Δήμαρχος εκτός των άλλων.

“Είμασταν αναγκασμένοι να κλείσουμε το δρόμο, λόγω της επικινδυνότητας αν δεν υπήρχε αυτό το χωράφι” δήλωσε ο κ. Κορώζης, υπεύθυνος της Τεχνικής Εταιρίας, καθώς το σημείο του δρόμου, που υπέστη φθορές είναι αρκετά δύσκολο και επικίνδυνο για τους εργαζόμενους.

Δείτε τι δήλωσε στο eviathema.gr ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς:

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από τα έργα στο σημείο:

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα