Μητέρα 19χρονου Άλκη: «Έδινε μόνο αγάπη» – «Βγήκε να πάρει μία ανάσα το παιδί και βρέθηκε νεκρός»

ΜΗΤΕΡΑ ΑΛΚΗ EVIATHEMA

Συγκλονιστικά τα λόγια της μητέρας του 19χρονου Άλκη, που έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα και άδικα, δολοφονημένος από χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Μιλώντας στην εκπομπή TLIVE και στην Τατιάνα Στεφανίδου, είπε μεταξύ άλλων:

«Εμείς ό,τι ήταν να πάθουμε το πάθαμε. Το ότι κάποιος από τους εμπλεκόμενους είναι ακόμη έξω, πρέπει να απασχολήσει και να κινητοποιήσει τους γονείς, τις υπόλοιπες οικογένειες. Γιατί απ΄ότι είδα, απέναντι από το σημείο που στεκόταν ο Άλκης, που έγινε ό,τι έγινε, υπάρχει ένα σχολικό συγκρότημα. Και σκέφτηκα άμεσα την ασφάλεια των παιδιών. Μία εκτέλεση, δίπλα σε σχολείο»!

Μιλώντας για τον Άλκη της, η μητέρα του είπε: «Έδινε μόνο αγάπη. Μόνο αγάπη σε όλους. Στην οικογένεια… Δεν είχαμε μαλώσει ποτέ. Πάντοτε εισέπραττα τα καλύτερα (σχόλια). Ένα εξαίσιο παιδί. Σε όποιο σχολείο πήγαινε, προσαρμοζόταν αμέσως. Παντού έχει φίλους, στη Βέροια, στη Θεσσαλονίκη, παντού… Ό,τι και να σας πω για τον Άλκη, θα είναι λίγο. Ήταν ένα χαρισματικό παιδί».

Η ίδια λέει ότι δε μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν το δικό της παιδί που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν.

«Κατά τις 19.30 ώρα μου έκανε μία κλήση να μου πει ότι τελείωσε το διάβασμά του γιατί την επόμενη μέρα, έδινε μάθημα. Μετά θα βγω να φάω… Και αυτή η βόλτα ήταν η μοιραία βόλτα. Μέχρι που φτάσαμε, δεν το πίστευα, λέω αποκλείεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Άλκης έχει εξεταστική. Κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει. Δηλαδή βγήκε απλώς να πάρει μία ανάσα το παιδί και βρέθηκε όπως βρέθηκε…».

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνεται είδηση!