in

Νοσηλεύτρια έδινε ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά – Στην Εισαγγελία η υπόθεση

Νοσοκομείο Νοσηλευτές

Νέα υπόθεση που προκαλεί σοκ βλέπει το φως της δημοσιότητας. Νοσηλεύτρια φέρεται να έδινε ηρεμιστικά ζελεδάκια σε ανήλικα παιδιά, στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας, όπου εργαζόταν.

Με εντολή της Υφυπουργού Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου, διατάχθηκε ΕΔΕ στο πλαίσιο της οποίας η υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα και ενημερώθηκε η Εισαγγελία για την υπόθεση.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες, όταν μία επιμελήτρια του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας αντιλήφθηκε ότι η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια έδινε κρυφά στα παιδιά, που φιλοξενούνται στη δομή, μικρά φυτικά ζελεδάκια τα οποία βοηθούν στον ύπνο. Τα συγκεκριμένα σκευάσματα δεν υπήρχαν μέσα στο φαρμακείο που διατηρεί η δομή.

Η επιμελήτρια σύμφωνα με το enikos κατήγγειλε το περιστατικό στον υπεύθυνο Παιδικής Προστασίας της δομής, ο οποίος στη συνέχεια συνομίλησε με παιδιά, τα οποία φέρονται να επιβεβαίωσαν τα όσα κατήγγειλε η επιμελήτρια, και διενήργησε σχετικό έλεγχο εντός της δομής.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πνευματικού με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης

Συνάντηση του Σπύρου Πνευματικού με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά

Φθιώτιδα κλοπή

Φθιώτιδα: Συνελήφθησαν οι δράστες κλοπής άνω των 1.500 ευρώ – Ανάμεσα τους και ένας ανήλικος [ΦΩΤΟ]