Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ματράκας θετικός στον κορονοϊό – Τι δήλωσε στο eviathema.gr

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_ΜΑΤΡΑΚΑΣ_ΘΕΤΙΚΟΣ

Όπως δημοσιεύσαμε λίγο πριν, κλειστό θα παραμείνει αύριο Παρασκευή, 08/04 το Δημαρχείο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, στα Ψαχνά λόγο κρούσματος ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες απολύμανσης και ιχνυλάτησης.

Θετικός στον κορονοϊό, βρέθηκε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου, Παναγιώτης Ματράκας όπως έδειξε το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ που βγήκε ενώ μια μέρα πριν σε rapid test που υποβλήθηκε βρέθηκε αρνητικός.

Βασιλικό Χαλκίδας: Εκτροπή οχήματος στον κεντρικό δρόμο – Εμπλοκή ακόμη δύο οχημάτων [ΦΩΤΟ]

Ο κ. Ματράκας σε επικοινωνία του που είχε με το eviathema.gr δήλωσε ότι είναι πολύ καλά στην υγεία του, όπως και η γυναίκα του Γιάννα, χωρίς κανένα σύμπτωμα.

Παραμένουν εντός της οικίας τους σύμφωνα με τις προβλεπόμενες οδηγίες που έδωσαν οι γιατροί ενώ τόνισε ότι “οι διάφοροι κακοπροαίρετοι που διατυμπανίζουν ότι δήθεν έχουν δει τον Αντιδήμαρχο ή την γυναίκα του να κυκλοφορούν είναι απολύτως ψέματα και καλό θα ήταν να σταματήσουν να το κάνουν.”

Να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Ματράκας έχει ήδη κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, κάτι δημιουργεί ερωτηματικά για το πως μπορεί να βγήκε θετικός.

Άξιος συγχαρητηρίων είναι ο Αντιδήμαρχος, αφού δεν απέκρυψε το γεγονός και μίλησε ανοιχτά για αυτό το θέμα ώστε να είναι ξεκάθαρος σχετικά με το θέμα ώστε να προστατεύσει το κοινωνικό σύνολο ενώ καλό θα ήταν και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά του…

Απίστευτό: UFO έκανε την εμφάνισή του πάνω από το Βασιλικό Χαλκίδας – Το είδαν και στην Αργολίδα [ΒΙΝΤΕΟ]

Δήμος Χαλκιδέων: 6ημερη αναστολή λειτουργίας του εργοταξίου στο Βασιλικό λόγο θετικού κρούσματος σε εργαζόμενο

Χαλκίδα Ευβοίας: Αυξημένη η κίνηση στην Αβάντων – Σε δεινή κατάσταση οι καταστηματάρχες [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην πύλη – Τι Δήλωσαν Ιωάννου, Αγγελάτος και Μούντριχας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο