Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης στην εκπομπή Εδώ Ζούμε για το Εθνικό σύστημα Υγείας

Μίλτος Χατζηγιαννάκης

Ο κύριος Μίλτος Χατζηγιαννάκης Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ευβοίας, μίλησε στην εκπομπή Εδώ Ζούμε και στον Σωτήρη Μπαρσάκη εκτός των άλλων και για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο Βουλευτής δήλωσε το εξής εκτός των άλλων: “Η μέχρι τώρα εμπειρία έχει κάποιες συνισταμένες και έχει αφήσει κάποια μηνύματα για την επόμενο μέρα. Το πρώτο σημαντικότερο μήνυμα είναι ότι χωρίς σύστημα υγείας ενισχυμένο, ισχυρό, δημόσιο και προσιτό για όλους τους πολίτες δεν μπορούμε να μιλάμε για πολιτισμένη κοινωνία. Είμαστε τυχεροί που έχει αντέξει το σύστημα υγείας μας, ναι μεν πήραμε μέτρα και σαν πολιτεία και σαν κοινωνία πολύ γρήγορα και δεν ακούσαμε λαϊκιστικές φωνές σαν άλλες χώρες που δυστυχώς πληρώνουν τώρα το τίμημα. Είμαστε τυχεροί λόγο της γεωγραφικής θέσης.”

Ενώ πρόσθεσε: “Πρέπει να το στηρίξουμε με νύχια και με δόντια…ένα σύστημα υγείας που κατά καιρούς όλοι μας το έχουμε κατηγορήσει. Κάποιες πολιτικές δυνάμεις το έχουν δυσφημήσει όσο λίγα πράγματα.”

Είχαμε έρθει σε επαφή με την κυβέρνηση για να προτείνουμε μεθόδους και τρόπους με τους οποίους μπορούσαν να αυξηθούν οι μονάδες εντατικής θεραπείας, κάποιες από αυτές, αρκετές θα έλεγα εισακούστηκαν από την Κυβέρνηση.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα παρακάτω.