Ο πατέρας του 4χρονου τον ανάγκαζε να βλέπει το βιασμό του στην τηλεόραση – Ασύλληπτος ο 38χρονος και η μητέρα του

Βιασμός παιδιού Βόρεια Ελλάδα

Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη βιασμού 4χρονου στην Βόρεια Ελλάδα, από τον ίδιο του τον πατέρα και τη γιαγιά του.

Ακόμα μια υπόθεση βιασμού παιδιού, αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο 38χρονος πατέρας, γιος ιερέα, κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον γιο του, πριν καν κλείσει τα 4 χρόνια του, με τη γιαγιά, δηλαδή την πρεσβυτέρα, να συμμετέχει στη φρικτή πράξη.

Ο δικηγόρος της μητέρας του αγοριού, Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ, έκανε λόγο για άρρωστες καταστάσεις που δεν τα χωρά ανθρώπινος νους.

Όπως είπε, παιδοψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί που έχουν δει το παιδί, έχουν αποφανθεί πως δε χωρούν αμφισβήτηση τα όσα φρικιαστικά αναφέρει. Δε μπορεί κανείς να μιλήσει δηλαδή για λόγια υπαγορευμένα (όπως λέει η άλλη πλευρά) από τη μητέρα, καθώς το παιδάκι δείχνει με τη συμπεριφορά του πως έχει βιώσει ακραίες και αρρωστημένες καταστάσεις.

Ο δικηγόρος είπε ο 38χρονος είχε κάνει τατουάζ στο δικό του πέος αλλά και σε αυτό του γιου του.

Επίσης το παιδάκι έλεγε πως «δεν θέλω την κάμερα, γιατί τα “παιχνίδια” μας με τον μπαμπά τα βλέπαμε μετά στην τηλεόραση», αποκαλύπτοντας πως όσα γίνονταν, καταγράφονταν και σε βίντεο και μετά τα έβλεπαν κιόλας.

Ο κ. Μαρακάκης είπε επίσης πως εξετάζεται το εάν αυτό το υλικό είχε διακινηθεί. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν ο 38χρονος και η μητέρα του είναι: ποινική δίωξη κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις σε παιδί κάτω των 12 ετών, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκου.

Σημειώνεται πως κανείς τους δεν έχει συλληφθεί.






Η αποκάλυψη της φρίκης

Όπως αποκάλυψε το live news αρχικά, ο 4χρονος έλεγε ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του το σπίτι. Εξήγησε ότι δεν ήθελε να πηγαίνει εκεί, γιατί όπως είπε, ο μπαμπάς και η γιαγιά του τον χτυπούσαν και έδειξε τα σημεία.

«Στο πρόσωπο, το κεφάλι, τα μπούτια και στα γεννητικά όργανα. Τα ‘παιχνίδια’, όπως είπε, που έπαιζαν με τον μπαμπά και τη γιαγιά, τα οποία τον φόβιζαν και δεν του άρεσαν», αναφέρει χαρακτηριστικά ψυχολόγος που εξέτασε το αγοράκι.

«Μου τον έφερε, άρχισε να κλαίει, αισθανόταν βρώμικος, άλλο παιδί», αναφέρει η μητέρα του 4χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News