Πανικός στους Στρόπωνες: Δύο φορές “τούμπαρε” σκαφτικό του Δήμου – Τρελή πορεία του οχήματος προς το χωριό την δεύτερη φορά

ΤΣΑΠΑ ΣΤΡΟΠΩΝΕΣ ΤΟΥΜΠΑΡΕ

Δύο φορές μέσα σε δύο εβδομάδες σκαφτικό μηχάνημα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων τούμπαρε ενώ από θαύμα δεν προκλήθηκε ατύχημα.

Δύο εβδομάδες πριν το εν λόγω μηχάνημα βρισκόταν σε δασική έκταση έξω από το χωριό Στρόπωνες, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να τουμπάρει, ενώ εν συνεχεία με την φόρα του “πήρε σβάρνα” ένα φορτηγό που βρισκόταν στο σημείο. Το περιστατικό από θαύμα δεν είχε τραγική κατάληξη.

Την προηγούμενη εβδομάδα, στο ίδιο σημείο έσπευσε πραγματογνώμονας συνοδεία του συνεργείου και του οχήματος, για την αναπαράσταση του περιστατικού και την καταγραφή, όταν πάλι με τον ίδιο τρόπο χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος και συγκεκριμένα των φρένων.

Το αποτέλεσμα ήταν το όχημα να αρχίσει να κινείται χωρίς έλεγχο προς το χωριό, όταν την τελευταία στιγμή ένας υπάλληλος το εξέτρεψε με τον φορτωτή.

Τα αίτια των περιστατικών ερευνώνται, αν και υπάρχουν δύο σενάρια, πρώτον κακός χειρισμός του οδηγού και δεύτερος η μη συντήρηση του μηχανήματος με αποτέλεσμα να χαθούν θα φρένα.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr γενικότερα συντήρηση των μηχανημάτων στον Δήμο έχει να γίνει πάνω από ένα χρόνο λόγο της λήξης της σύμβασης με τον εξωτερικό συνεργάτη ενώ ερωτηματικά δημιουργούνται για το λόγο που δεν έχει υπογραφεί ακόμα και σήμερα η νέα σύμβαση συντήρησης.

Ερέτρια Ευβοίας: 12 Χρόνια κάθειρξη για ασέλγεια σε ανήλικο και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε Δάσκαλο από την Ερέτρια – Πάγωσαν όλοι στην αίθουσα με τις δηλώσεις του κατηγορούμενου και των μαρτύρων του [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Στο μάτι του κυκλώνα η Αταλάντη – Δεν άφησε τίποτα όρθιο [ΒΙΝΤΕΟ]

Βόρεια Εύβοια: Πυρκαγιές λόγω κεραυνών σε 3 σημεία – Η μια κοντά στον Όσιο Δαυίδ

Τέλος τα δωρεάν self test από τα φαρμακεία στις 19 Ιουνίου

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο