Πάνω από 100 εθελοντές από το Μάτι και την υπόλοιπη Αθήνα βρέθηκαν την Δευτέρα στην Εύβοια [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Πάνω από 100 άτομα εθελοντές κινητοποιήθηκαν και βρίσκονταν από τις 10 η ώρα το πρωί στην Εύβοια για να βοηθήσουν όπου χρειαστεί τους πληγέντες. Η συγκέντρωση έγινε στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου στο Μπούρτζι, όπου εκεί οι εθελοντές ήδη του συλλόγου εδώ και αρκετές μέρες προσπαθούν να βοηθήσουν με όποιον τρόπο τα σπίτια της Περιοχής.

Μεγάλη επίσης είναι η συμβολή όλες αυτές τις ημέρες του μάγειρα Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου με την Κοινωνική Κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος” μαγειρεύοντας γύρω στις 500 μερίδες κάθε ημέρα για όλες τις πληγείσες περιοχές.

Αρκετοί ήταν και οι influencers, tiktokers, instagrammers οι οποίοι ήρθαν και αυτοί να ενισχύσουν την προσπάθεια όπως ο Βαγγέλης Νάκης, ο Capten Panez, ο tsach και άλλοι.

Στο σημείο τους υποδέχθηκαν άνθρωποι του συλλόγου, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα ενώ πήραν οδηγίες ανα ομάδα που θα κατευθυνθούν στο Μπούρτζι ενώ αρκετά άτομα μετέβησαν στην περιοχή των Πολιτικών όπου τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Δημήτρης Γκίκας για να βοηθήσουν και εκεί.

Και οι δύο Δήμοι αλλά και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παρείχαν στους εθελοντές ότι χρειάζονταν από εξοπλισμό και άλλα είδη.