Παρέα νεαρών με μηχανάκια αναστατώνει την Λάμψακο

Κόντρες Λάμψακος

Έχουν αναστατώσει τη Λάμψακο μια παρέα πιτσιρικάδων με μηχανάκια που κάνει κόντρες στα όρια της περιοχής, περνάει με θόρυβο μέσα από την πόλη και γενικότερα δημιουργούν αναστάτωση και ένταση στους κατοίκους.

Εχθές το βράδυ ξεκίνησαν πάλι τις «βόλτες» τους περνώντας από τον κεντρικό δρόμο της Λαμψάκου και φθάνοντας στην ελιά ( στα καρτ) έβγαιναν στον κεντρικό δρόμο Χαλκίδας- Βασιλικού και στρίβοντας πριν τα σφαγεία ξαναπερνούσαν μέσα από την πόλη της Λαμψάκου.

Αναγνώστρια του eviathema επικοινώνησε με την αστυνομία και κατήγγειλε την δράση των νεαρών τονίζοντας ότι με τον τρόπο που κινούνται κινδυνεύει η ζωή τους αλλά και η ζωή άλλων οδηγών.

Τόνισε πως η αστυνομία έχει δεχθεί και άλλες κλήσεις από κατοίκους της Λαμψάκου για τη συγκεκριμένη παρέα…

Η ανταπόκριση της τροχαίας και των ανδρών του αστυνομικού τμήματος είναι άμεση και σπεύδουν αμέσως στην περιοχή όταν ειδοποιούνται αλλά οι νεαροί δεν βρίσκονται ποτέ στο ίδιο σημείο και δεν παραμένουν για πολλή ώρα.

Προφανώς πραγματοποιούν κάποιες «κόντρες» με τα μηχανάκια τους στο δρόμο από τη Λάμψακο προς τα καρτ και επιστρέφουν στο σημείο κινούμενοι κυκλικά από το κεντρικό δρόμο του Βασιλικού ξανά προς τη Λάμψακο.

Επειδή παλαιότερα η αστυνομία είχε πραγματοποιήσει συλλήψεις για κόντρες σε εκείνο το σημείο, οι νεαροί δεν κάθονται πάρα πολύ ώρα , αλλά αποχωρούν αμέσως μετά τους αυτοσχέδιους αγώνες οι οποίοι γίνονται σε διαφορετικές ώρες και ημέρες κάθε φορά .