Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
in ,

Παροχή δωρεάν υπηρεσιών τηλεϊατρικής από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, λόγο της περιόδου του Κορονοϊού, έρχεται και βάζει σε λειτουργία μια πλατφόρμα για Παροχή δωρεάν υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Αναλυτικά για την Παροχή υπηρεσιών τηλεϊατρικής από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Οι πολίτες της Στερεάς Ελλάδας, μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία στο Dr Button και ακολούθως να ζητήσουν ιατρικές συμβουλές και καθοδήγηση σε τέσσερις ειδικότητες:

  • Παιδίατρους,
  • Παθολόγους,
  • Γενικούς Ιατρούς
  • και Πνευμονολόγους

Το σύστημα τηλεϊατρικής κατά του κορονοϊού μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα, από κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ ή υπολογιστή. Η επικοινωνία είναι άμεση και ζωντανή.

Ο ιατρός ενημερώνεται για τυχόν συμπτώματα κορωνοϊού ή άλλης ασθένειας και παρέχει άμεσα και υπεύθυνα πληροφορίες και καθοδήγηση στον πολίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΚΥ Ψαχνών: “Η προσέλευση των πολιτών τόσο για τακτικά όσο και για επείγοντα περιστατικά συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό”

Αλέξανδρος Θεοδώρου: Ξεκινήσαμε αποκατάσταση σε αρκετούς δρόμους σε όλη την ΔΕ Κύμης

Κορονοϊός: Κανένας νέος θάνατος σήμερα

Αιδηψός: Παρεμβάσεις καθαριότητας του δήμου σήμερα στην περιοχή

κυψαχνών

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΚΥ Ψαχνών: “Η προσέλευση των πολιτών τόσο για τακτικά όσο και για επείγοντα περιστατικά συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό”

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Ευρεία συμμετοχή των πολιτών παρατηρείται στο σύνολο των δράσεων πρόληψης και αντιμετώπισης της πανδημίας του covid 19