Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Αξιόλογες πρακτικές δράσεις για την περίοδο του Κορονοϊού

banner 1

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από την αρχή της περιόδου του κορονοϊού, δεν έμεινε άπρακτη. Ξεκίνησε και συνεχίζει την δημιουργία δράσεων ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι πολίτες σε καθημερινά θέματα όπως η ιατρική βοήθεια και η απασχόληση των παιδιών νεαρής Ηλικίας.

Αφίσα Τηλ.

Ξεκίνησε καταρχάς η ειδική γραμμή συμβουλευτικής από ειδικούς επιστήμονες η οποία είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 9:00 το βράδυ και είναι το τηλέφωνο 210 300 2233.

Επιπρόσθετα υπάρχει και η Παροχή Δωρεάν Υπηρεσιών Τηλεϊατρικής, η οποία πραγματοποιείτε σε συνεργασία με τους ιατρικούς Συλλόγους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος την οποία μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση www.drbutton.gr/sterea-ellada

Το σύστημα τηλεϊατρικής κατά του κορωνοϊού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα, από κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ ή υπολογιστή. Η επικοινωνία είναι άμεση και ζωντανή. Ο ιατρός ενημερώνεται για τυχόν συμπτώματα κορωνοϊού ή άλλης ασθένειας και παρέχει άμεσα και υπεύθυνα πληροφορίες και καθοδήγηση στον πολίτη.

Ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα εξαιρετικό σπότ για το #μένουμε_σπίτι το οποίο μας υπενθυμίζει με πολύ ωραίο τρόπο γιατί πρέπει να το κάνουμε αυτό.