in , ,

Ψαχνά Ευβοίας – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άγρια ληστεία σε κεντρική επιχείρηση της περιοχής

Ψαχνά Ευβοίας Άγρια ληστεία

Ληστεία έγινε σε κεντρική επιχείρηση στην περιοχή των Ψαχνών, όταν δύο νεαροί, πλησίασαν και απείλησαν τον ιδιοκτήτη με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα και εμπόρευμα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Οι νεαροί ξυλοκόπησαν τον άτυχο ιδιοκτήτη της επιχείρησης, πήραν ότι βρήκαν και εξαφανίστηκαν.

Το eviathema.gr επικοινώνησε με τον άτυχο ιδιοκτήτη ο οποίος περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε, δείχνοντάς μας τους μώλωπες από τα χτυπήματα που έλαβε.

Τους γνώριζα, όλη την μεγάλη εβδομάδα περνούσαν και με απειλούσαν ότι η χρονιά δεν θα σου βγεί σε καλό…κατα διαστήματα εμφανίζονταν και παρατηρούσα ότι έλειπαν μικροποσότητες από το κατάστημα…

…Την μεγάλη πέμπτη ενώ έκλεισα το κατάστημα, παραβίασαν τον χώρο έκλεψαν ποσότητες προϊόντων…

…Το μεγάλο Σάββατο ενώ ετοιμαζόμουν να κλείσω το κατάστημα, είχα κάνει είσπραξη κοντά στα 2000 ευρώ παραφύλαγαν και ενώ βγήκα στον εξωτερικό χώρο άρχισαν να με γρονθοκοπούν στο κεφάλι και ενώ έπεσα κάτω συνέχισαν με κλοτσιές. Πήραν την είσπραξη και εμπόρευμα και έφυγαν…

…Η αστυνομία τους έποιασε και διαπιστώθηκε ότι από τα 2000 ευρώ τους είχαν απομείνει μόνο 200…

…Σήμερα είμαι εγώ…αύριο θα είναι κάποιος παραδίπλα…κάτι πρέπει να γίνει…

Τη δευτέρα το πρωί μετά από έρευνα το ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων εντόπισε τους νεαρούς και τους συνέλαβαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα μετά την διαδικασία του αυτοφώρου .

Διαβάστε Ακόμα 

Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού: Συντήρηση αγροτικών δρόμων – Κοντζιάς: Στηρίζουμε τους αγρότες – Στηρίζουμε τον τόπο μας

Βοήθεια στο Σπίτι Διρφύων Μεσσαπίων: Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για την παροχή των μέτρων ατομικής προστασίας

Kidoplanet: Tο πρώτο διαδικτυακό νηπιαγωγείο στην Ελλάδα, από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Κεραμέως: Μέσα Ιουνίου ξεκινούν οι πανελλήνιες 2020

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι δημοσιογράφος, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group . Από το 2021 είναι μέλος στην Ένωση Ιδιοκτητών Δημοσιογράφων Περιοδικού Τύπου ( ΕΔΙΠΤ ) Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

κοντζιας

Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού: Συντήρηση αγροτικών δρόμων – Κοντζιάς: Στηρίζουμε τους αγρότες – Στηρίζουμε τον τόπο μας

Αιδηψός: Παρεμβάσεις καθαριότητας του δήμου σήμερα στην περιοχή