Ψαχνά Ευβοίας: Πάνω από 100 Ευρωπαίοι συμμετέχοντες στο 3ο Grand Prix Σκοποβολής – Αποκλειστικές Δηλώσεις [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Το απόγευμα της Κυριακής 05/07/20 ολοκληρώθηκε το 2ήμερο Grand Prix σκοποβολής, που πραγματοποιήθηκε στα Ψαχνά Ευβοίας, στην τοποθεσία Πύργος Ψαχνών σε μια εξαιρετικά οργανωμένη εγκατάσταση αφιερωμένη αποκλειστικά στην Σκοποβολή.

Ψαχνά Ευβοίας: Το eviathema.gr στο 3ο Grand Prix Σκοποβολής [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Στο φετινό Grand Prix συμμετείχαν πάνω από 100 Ευρωπαίοι που ανήκουν στον πρωταθλητισμό της Σκοποβολής, κάτι που ανεβάζει το επίπεδο της περιοχής του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων σε άλλο επίπεδο.

Το eviathema.gr και ο Σωτήρης Μπαρσάκης βρέθηκε στο σημείο,όπου είδε από κοντά όλη την διοργάνωση ενώ συνομιλήσαμε με διαγωνιζόμενους καθώς και με τον συντονιστή όλης αυτής της διοργάνωσης, τον Αλέξανδρο Παντελάκη, Πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Ψαχνών και ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων.

Ενώ φυσικά δεν θα έλειπαν και Ευβοιώτες από κάτι τέτοιο. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν οι Χατζηγιάννης Αντώνης, Λιβάνιος Κώστας και Παύλου Παρασκευάς ενώ αποκλειστικά στο eviathema.gr μίλησαν οι Μιλτιάδους Λεύκιος Κύπριος Πρωταθλητής, ο Αθηναίος Ψιλάκης Γιώργος επίσης πρωταθλητής και ο Πολωνός πρωταθλητής Junior Dytkowski Przemyslaw. 

Το παρών έδωσε στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Σπύρος Ραπτάκης.

Δηλώσεις Αλέξανδρου Παντελάκη

Δηλώσεις Λεύκιου Μιλτιάδους

Δηλώσεις Γιώργου Ψυλάκη

Δηλώσεις Dytkowski Przemyslaw