Ψαχνά: Στην κυκλοφορία δόθηκε η γέφυρα στο Καλκαντρί – Τι δήλωσε ο Γιώργος Ψαθάς[ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΛΚΑΝΤΡΙ ΨΑΧΝΑ5 EVIATHEMA

Στην κυκλοφορία, δίνεται σήμερα Τρίτη 16/11, η νέα γέφυρα στην τοποθεσία Καλκαντρί στα Ψαχνά Ευβοίας, μετά από μεγάλη και χρονοβόρα προσπάθεια των υπηρεσιών του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων λόγω της γραφειοκρατίας.

Τις τελευταίες εργασίες πραγματοποίησαν σήμερα στο σημείο το συνεργείο του εργολάβου που ανέλαβε το συγκεκριμένο έργο ώστε να δοθεί σήμερα προς κυκλοφορία η νέα γέφυρα.

Στο σημείο ο Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο eviathema.gr, ενώ όπως τόνισε ζητάει συγνώμη από όλους τους πολίτες για την καθυστέρηση της παράδοσης. Επίσης αναφέρθηκε στα επί σειρά αντιπλημμυρικών έργων που γίνονται στον Δήμο.

Μετά τις φονικές πλημμύρες που χτύπησαν τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, η γέφυρα στο Καλκαντρί, από την οποία μπορούσαν να περάσουν 12κ.μ νερό έπρεπε να αντικατασταθεί και να τοποθετηθεί μια νέα, από την οποία μπορεί να περάσει ο διπλάσιο όγκος νερού, ενώ σε συνδυασμό με τα έργα του Δασαρχείου που γίνονται στο Βόρειο κομμάτι του ίδιου σημείο τα ενδεχόμενα πλημμυρικά φαινόμενα που μπορεί να ξαναπλήξουν την περιοχή δεν θα έχουν τον ίδιο αντίκτυπο.

 

ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΛΚΑΝΤΡΙ ΨΑΧΝΑ8 EVIATHEMA ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΛΚΑΝΤΡΙ ΨΑΧΝΑ7 EVIATHEMA ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΛΚΑΝΤΡΙ ΨΑΧΝΑ5 EVIATHEMA ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΛΚΑΝΤΡΙ ΨΑΧΝΑ3 EVIATHEMA ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΛΚΑΝΤΡΙ ΨΑΧΝΑ2 EVIATHEMA ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΛΚΑΝΤΡΙ ΨΑΧΝΑ1 EVIATHEMA

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News