Ραγδαίες εξελίξεις – Κιβωτός του Κόσμου: 15χρονος κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια

Κιβωτός π. Αντώνιος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Ένας 15χρονος κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια.

Ο ανήλικος από τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στο Βόλο σε κατάθεσή του κατηγόρησε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια εις βάρος του, πριν από περίπου δύο χρόνια.

Στα χέρια της αστυνομίας βρισκόταν μια καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανηλίκου από υψηλόβαθμο στέλεχος στην «Κιβωτό του Κόσμου» με τις εξελίξεις στην πολυεπίπεδη υπόθεση να είναι καταιγιστικές.

Σύμφωνα με την ερτ, η καταγγελία έγινε από έναν δεκαπεντάχρονο που διαμένει στη δομή του Βόλου, ο οποίος κατέθεσε -υπό άκρα μυστικότητα- στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης.

Οι Αρχές σκόπευαν να προσεγγίσουν ξανά τον 15χρονο, τον οποίο περιγράφουν ως αρκετά τρομαγμένο.

Η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση είναι η δεύτερη που γίνεται στις Αρχές από την ώρα που άρχισε να αποκαλύπτεται το μαρτύριο των παιδιών στην ΜΚΟ και η τρίτη συνολικά που εξετάζεται από την αστυνομία, παράλληλα με τις έρευνες για τα οικονομικά της οργάνωσης που διαχειριζόταν η πρεσβυτέρα.