Σάλο προκάλεσε το δημοσίευμα του Eviathema.gr για τον Χαλκιδαίο που παρενόχλησε την 14χρονη – Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Περιφερειάρχης

Φάνης Σπανός μήνυση

Σοκ προκάλεσε η αποκλειστική είδηση του eviathema.gr “ΣΟΚ Χαλκίδα Ευβοίας: Νεαρός παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω βιντεοσυνομιλίας 14χρονο κορίτσι και κατέγραφε χωρίς την άδεια της – Θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα [ΒΙΝΤΕΟ]“.

Η είδηση αναδημοσιεύθηκε από δεκάδες πανελλαδικά μέσα ενώ έχει προκαλέσει την οργή του διαδικτυακού κόσμου σε instagram και tik tok.

Το συμβάν σημειώθηκε την Παρασκευή 11/12 όπου ο νεαρός από την Χαλκίδα, ο οποίος εργάζεται ως φωτογράφος, έκανε ένα Live μέσω του instagram όπου έδειχνε να συνομιλεί μέσω πλατφόρμας βιντεοσυνομιλίας με κάποια ανήλικα κορίτσια ηλικίας 14 ετών. Ο νεαρός κατά την διάρκεια της συνομιλίας έκανε άσεμνες και προσβλητικές ερωτήσεις καθώς φαινόταν να απευθύνεται σε ένα από αυτά ρωτώντας αν έχει χάσει την παρθενιά του κλπ ξεσηκώνοντας το κοινό που παρακολουθούσε την live μετάδοση.

Το γεγονός προκάλεσε την οργή του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού ο οποίος κατέθεσε σήμερα Δευτέρα 14/12 μηνυτήρια αναφορά προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας κατά παντός υπευθύνου ενώ έγραψε στο profile του στο facebook:
“Ενημερώθηκα από φίλους και ομολογώ ότι έμεινα εμβρόντητος από το αποκρουστικό διαδικτυακό παραλήρημα του λεγόμενου φωτογράφου – “influencer”.
Ένιωσα ντροπή, οργή και την ανάγκη να ζητήσω την παρέμβαση της Εισαγγελίας Χαλκίδας για τις αναφορές του, με το χυδαίο σεξουαλικό – παιδοφιλικό περιεχόμενο.
Καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί, οφείλουμε να προστατεύουμε τα παιδιά μας από φαινόμενα που δεν προσιδιάζουν σε μια στοιχειωδώς υγιή κοινωνία…”

Μήνυση Σπανού

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο