Σε χρόνο ρεκόρ το νοσοκομείο για τον κοροναϊό, πώς είναι το εργοτάξιο την 4η ημέρα

dgsd 1

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του νοσοκομείου στην Ουχάν της Κίνας για τη νοσηλεία των ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό.

Συγκεκριμένα, η Ουχάν χτίζει δύο προκατασκευασμένα νοσοκομεία -το Χουοσενσάν με 700 έως 1.000 κλίνες και το Λεϊσεσνάν με δυναμικότητα 1.300 έως 1.500 κλινών.

Οι δύο εγκαταστάσεις προκατασκευασμένων κτιρίων αναμένεται να δοθούν προς χρήση στις 3 και 5 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα.

Ο Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ κατά την επιθεώρησή του στην Ουχάν, την πόλη που έχει υποστεί το μεγαλύτερο πλήγμα από την επιδημία, ζήτησε σήμερα να επισπευστεί η κατασκευή του νοσοκομείου που θα προορίζεται για τη νοσηλεία των ασθενών του νέου κοροναϊού.

Επισκεπτόμενος το εργοτάξιο του νοσοκομείου Χουοσενσάν, ο Λι ζήτησε από τους εργάτες να δώσουν αγώνα δρόμου ενάντια στον χρόνο για να ολοκληρώσουν την κατασκευή του νοσοκομείου, χαρακτηρίζοντάς το «νησί ασφάλειας» για τους ασθενείς.

«Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα δυνατά μέσα για να εισαχθούν όλοι οι ασθενείς (στο νοσοκομείο)», δήλωσε ο Λι, ενώ ζήτησε να καταβληθούν προσπάθειες για να προστατευθούν οι εργάτες από την επιδημία.

Ένα timelapse βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τις πυρετώδεις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για το νοσοκομείο Χουοσενσάν και την εικόνα του εργοταξίου την 4η ημέρα των εργασιών…

πηγή newsbeast.gr