Σφοδρό τροχαίο με δύο νεκρούς τα ξημερώματα (ΦΩΤΟ)

ΤΡΟΧΑΙΟ 2

Ενδεικτικές της σφοδρότητας της σύγκρουσης, είναι οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε δύο νέους ανθρώπους, τα ξημερώματα της Κυριακής (07-07-2019) στη Λάρισα…

Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 5:00 το πρωί, στο 9ο χλμ. Αγιάς – Λάρισας, στο ύψος του Γερακαρίου, όταν σε μία μικρή ευθεία του δρόμου, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος και είχε επιβάτες τον 28χρονο και την 19χρονη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού του οδικού δικτύου.

ΤΡΟΧΑΙΟ 1
Η 19χρονη και ο 28χρονος τραυματίστηκαν θανάσιμα, ενώ ο 23χρονος βγήκε σώος, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα.
Συγκεκριμένα, στις 5.04’ ενημερώθηκε για το συμβάν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και εστάλησαν στο σημείο τέσσερα οχήματα και οκτώ άνδρες, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Επίσης στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις.
Κατά την επιχείρηση απεγκλωβισμού, οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν λαμαρίνες, από το στραπατσαρισμένο όχημα, όπως φαίνονται και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μια ώρα μετά στις 6.10’ το πρωί. Δυστυχώς τα δύο από τα τρία άτομα ανασύρθηκαν νεκρά.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, στο σημείο είχαν σπεύσει και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα πληρώματα των οποίων δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά περιορίστηκαν στη διακομιδή των νεκρών παιδιών.

Η 19χρονη Έλενα Χασιώτη έχασε την ζωή της όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε εξετράπη της πορείας της και χτύπησε σε κολόνα φωτισμού έξω από Γερακάρι οδηγώντας στο θάνατο την νεαρή κοπέλα και έναν 28χρονο επίσης Λαρισαίο. Σώος από το αυτοκίνητο που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών βγήκε ο τρίτος της παρέας ένα 23χρονος Λαρισαίος.

Το τραγικό είναι ότι ακριβώς δύο χρόνια πριν η 19χρονη είχε χάσει το αγαπημένο της αδελφό, σε ηλικία 25 ετών, σε τροχαίο στο Τύρναβο στις 7/7/217. Στην τελευταία της ανάρτηση στο facebook λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο σήμερα τα ξημερώματα, έγραψε για το χαμό του αγαπημένου της αδελφού που δεν μπορούσε να ξεχάσει.

ΤΡΟΧΑΙΟ 4