ΣΟΚ – Απειλές και ύβρεις από τον κάτοικο Αλιβερίου που έκανε την καταγγελία την Ανάσταση

επιταφιος2

Μερικοί άνθρωποι διακρίνονται από το μένος τους προς την εκκλησία το οποίο είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό, κάνοντας τον καθένα να αναρωτηθεί τι προβλήματα μπορεί να έχει κάποιος;

Το βράδυ του Σαββάτου, όπως δημοσίευσε αποκλειστικά το eviathema.gr σε συνεργασία με το eviaexpress κάτοικος Αλιβερίου έκανε καταγγελία στην αστυνομία, για τα μεγάφωνα που ήταν ανοιχτά στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο χωριό Άγιος Ιωάννης στο Αλιβέρι.

Με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πάνε λίγα λεπτά πριν την ανάσταση και να διακόψουν αυτήν την τόσο ιερή στιγμή. Όπως δήλωσε εχθές στο Kontra Channel ο κύριος Μπαλάσκας, Αστυνομικός, όλες οι καταγγελίες πρέπει να ελέγχονται, οπότε και οι αστυνομικοί έκαναν την δουλειά τους.

ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Αυτό σημαίνει όμως ότι πρέπει να διακόπτεις το μυστήριο;;

Η ακολουθία συνεχίστηκε κανονικά μετά την έφοδο της αστυνομίας.

Ο κύριος που έκανε την καταγγελία λοιπόν, συνεχίζει με αναρτήσεις του να επιμένει ότι πρέπει να ασκηθεί δίωξη και να γίνει δικογραφία εκτοξεύοντας όπως βλέπετε στο ντοκουμέντο παρακάτω απειλές και προσβολές.

Επίσης διακρίνεται το μίσος του ως προς την εκκλησία και τους ιερείς στα 2 screenshot – ντοκουμέντα παρακάτω αποκαλώντας τους ιερείς τράγους, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί προσβλητικά και στον Αγιασμό.

Η προσωπική άποψη του καθενός για το αν πιστεύει ή όχι είναι σεβαστή. Όμως η προσβολή θείων είναι ασυγχώρητη και κατακριτέα.

aliveri1 aliveri2 aliveri3

Διαβάστε Ακόμα