ΣΟΚ στην Κηφισιά: Άγρια ρατσιστική επίθεση σε 16χρονο νεαρό επειδή είναι μαύρος το απόγευμα της Κυριακής [ΒΙΝΤΕΟ]

κιφισια

Meet up συνάντηση πραγματοποίησε μια ομάδα νεαρών tiktoker ηλικίας 16-18 ετών το απόγευμα της Κυριακής σε καφέ στην Κηφισιά, με σκοπό να συναντήσουν νεαρούς θαυμαστές τους και να γνωριστούν.

Λάρισα: Σπαραγμός για τον θάνατο πατέρα βρέφους σε τροχαίο! Στα μαύρα ένα ολόκληρο χωριό

Σκηνικά βίας διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια αυτής της συνάντησης, όταν ομάδα νεαρών ηληκίας 18 ετών αποφάσισαν να επιτεθούν σε ένα 16χρονο παιδί χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο μόνο και μόνο επειδή ήταν μαύρος.

Η άγρια επίθεση ξεκίνησε όταν η ομάδα των τραμπούκων άρχισαν να πετούν χωρίς λόγο μπουκάλια σε μια παρέα μικρών παιδιών και ο 16χρονος τους απηύθυνε τον λόγο λεγοντάς τους να σταματήσουν. τότε εκείνοι με τους χαρακτηρισμούς “μαύρο” και “κολόμαυρε” άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφριά.

Σοκαριστικό το σκηνικό για τους γονείς και τα παιδιά ηλικίας 9 – 13 ετών που ήταν στο σημείο οι οποίοι άρχισαν να τρέχουν φοβισμένοι. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία ενώ οι νεαροί διοργανωτές καθώς και το νεαρό θύμα προσήλθαν στο τμήμα για τις απαραίτητες καταγγελίες ώστε να τιμωρηθούν όπως πρέπει οι ανελέητοι τραμπούκοι.

Σύσσωμος ο κόσμος του instagram και του tiktok καταδίκασαν μέσα από αναρτήσεις τους το επεισόδιο και τους θύτες αφού είναι κάτι που εν έτη 2020 κάθε πολιτισμένο άνθρωπο τον κάνει να παγώνει και μόνο στο άκουσμα.

Διαβάστε Επίσης

Αλιβέρι Ευβοίας: Τροχαίο μεταξύ τριών ΙΧ στον Περιφερειακό το απόγευμα της Παρασκευής

Φωτιά το απόγευμα της Παρασκευής στον Περιφερειακό δρόμο Πάλιουρα προς Καθενούς Ευβοίας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

Άγρια επίθεση του πρώην δημάρχου Δημήτρη Θωμά σε συμπολίτη του το βράδυ της Τετάρτης

Λάρισα: Σκοτώθηκε μπροστά στην αδερφή της σε φοβερό τροχαίο! Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Κρήτη: 24 συλλήψεις ύστερα από συμπλοκή Ελλήνων και Πακιστανών την Κυριακή

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις από την Εύβοια την στιγμή που συμβαίνουν, στο eviathema.gr