Θρήνος: Πέθανε 17χρονος μετά από ατύχημα σε πίστα motocross!

Θρήνος στην Ιεράπετρα για τον χαμό του 17χρονου.

Ατύχημα ασθενοφόρο
ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Ιεράπετρας και της αναισθησιολόγου στην προετοιμασία του παιδιού για να διακομιστεί στο Βενιζέλειο, Νοσοκομείο, τελικά ο 17χρονος κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία της Ιεράπετρας.  

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει μαζευτεί αρκετός κόσμος έξω από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας. 

Ένας 17χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα που είχε το απόγευμα του Σαββάτου (27/1), κατά τη διάρκεια προπόνησης σε πίστα motocross της Ιεράπετρας. Θρήνος: Πέθανε 17χρονος μετά από ατύχημα σε σε πίστα motocross!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας neakriti.gr, ο 17χρονος επιχείρησε να υπερπηδήσει με την μηχανή του ένα χωμάτινο εμπόδιο, αλλά τη στιγμή που η μηχανή είχε φτάσει στο μεγαλύτερο ύψος του άλματος, έπεσε από την μηχανή στο έδαφος και από μεγάλο ύψος.

Οι φίλοι του – που παρακολουθούσαν την προπόνησή του – κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε στο σημείο στη θέση Περιστεράς, σε ελάχιστα λεπτά.

Εύβοια: Επεισόδιο με τραυματισμό 6 παιδιών στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας! Πέταξαν φωτοβολίδα στο προαύλιο

Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον νεαρό τραυματία, ειδοποιώντας ταυτόχρονα όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου της Ιεράπετρας να βρίσκονται σε επιφυλακή για να φροντίσουν τα πολλαπλά τραύματα του 17χρονου. Δυστυχώς ο 17χρονος δεν τα κατάφερε και κατέλειξε.