Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 30/09 στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου στην Χαλκίδας.
Συγκεκριμένα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα όχημα ΙΧ εξετράπη της πορείας του συγκεκριμένα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, ακριβώς πάνω στην στροφή των σφαγείων με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί τραυματισμένος εντός ο οδηγός του.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε όχημα της ΠΥ Χαλκίδας, όπου οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν μετά από αρκετή προσπάθεια των οδηγό, τον οποίο μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Ακόμα μέχρι και λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας Χαλκίδας βρίσκονται στο σημείο ενώ καθόλη την διάρκεια υπάρχει τεράστια ουρά αυτοκινήτων ειδικά στο ρεύμα προς Βασιλικό.
Διαβάστε Επίσης:
- Κορονοϊός – Τετάρτη 29/09: 2.187 τα νέα κρούσματα – Πόσα εντοπίστηκαν στην Στερεά Ελλάδα
- Χαλκίδα – Κατάληψη στο ΕΠΑΛ: Γυαλιά καρφιά έκαναν οι μαθητές το σχολείο [ΒΙΝΤΕΟ]
- Χαλκίδα: Κατάληψη στο 3ο Λύκειο Χαλκίδας στην Έξω Παναγίτσα – “Μας ζητάνε να φοράμε μάσκες και τις έχουν κατεβασμένες οι καθηγητές ” [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]
- Το “Κουτσό” τηλεφώνημα Σπανού στον Κώστα Σκρέκα – Θυμήθηκε μόνο την Βόρεια Εύβοια
Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr
Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι