Συγκινητικό βίντεο: Σκύλος με ναρκοληψία στα γενέθλια του προσπαθεί να απολαύσει το «κέρασμα»

17 Οκτωβρίου 2023, 5:01 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

 Το τελευταίο πράγμα που σκέφτεστε να κάνετε στα γενέθλιά σας, είναι να αποκοιμηθείτε στη μέση της γιορτής, μιας και υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνετε, ενώ όλοι οι φίλοι σας βρίσκονται εκεί για να σας ευχηθούν.

Ο τετράποδος φίλος του παρακάτω βίντεο, το μόνο που φαινόταν ότι μπορούσε να κάνει στα γενέθλιά του, ήταν να κοιμηθεί. Ο συγκεκριμένος σκύλος ράτσας Doodle, με το όνομα Toast, πάσχει από ναρκοληψία, οπότε κάθε φορά που προσπαθούσε να φάει το μπισκότο γενεθλίων του, έκλειναν τα μάτια του και κοιμόταν για λίγο.

Το περιστατικό δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο TikTok και από τότε έχει γίνει viral. «Είναι τα γενέθλιά του και θα κοιμηθεί αν θέλει».

Ενώ όλοι απολάμβαναν το πάρτι γενεθλίων του Toast, εκείνος δεν μπορούσε παρά να ξαπλώσει και να πάρει έναν υπνάκο. Ο κόσμος σύμφωνα με το enikos.gr περίμενε υπομονετικά για πάνω από 20 λεπτά, μέχρι ο σκύλος να φάει όλες τις λιχουδιές των γενεθλίων του.

@toastthenarcolepticdoodl

#doodle #narcolepsy #specialneeds #narcolepsy #birthday #party #cake #toastthenarcolepticdoodl

♬ Countryside – Andrew Joy

Τι είναι η ναρκοληψία

Για τους περισσότερους είναι άγνωστο ότι η ναρκοληψία είναι κάτι που επηρεάζει και τους σκύλους. Ο Toast είναι η ζωντανή απόδειξη, ότι μπορεί. Πρόκειται για μια σπάνια πάθηση που επηρεάζει περίπου το 0,5 % του ανθρώπινου πληθυσμού ενώ το ποσοστό των σκύλων που υποφέρει από την συγκεκριμένη πάθηση δεν είναι γνωστό.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο σκύλος θα αποκοιμηθεί ακριβώς μπροστά σε ένα τόσο νόστιμο μπισκότο. Κι όμως ο καημένος Toast δεν μπορούσε να συγκρατηθεί, καθώς τα βλέφαρά του έκλειναν.  Ευτυχώς ο Toast έχει μια οικογένεια που τον αγαπά γι’ αυτό που είναι!

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.