Συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης στο Μενίδι

26072019dyt.ellada001

Συνελήφθησαν, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο άνδρες, ηλικίας από 37 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση, κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Μενίδι Αττικής, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση που οργάνωσαν και υλοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, της ΟΠΚΕ της ίδιας Υπηρεσίας και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία, πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία των δραστών, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν 2.366 γραμμάρια ηρωίνης σε βραχώδη μορφή, που είχαν κρύψει οι δράστες μέσα σε γλάστρα, 890 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του 40χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ακόμη 26 γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.