Κρήτη: Νέα συμπλοκή τουριστών στην Χερσόνησο —Στο νοσοκομείο ένας 27χρονος

Περιπολικό Αστυνομίας

Σκηνές βίας και συμπλοκές νεαρών τουριστών, καταγράφηκαν για μια ακόμα φορά στην παραλία της Χερσονήσου στην Κρήτη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών Ολλανδών, ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τεσσάρων Ολλανδών.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, η συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τέσσερις Ολλανδοί (τρεις 18χρονοι και ένας 19χρονος) κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία, σε έναν άλλον Ολλανδό, τον οποίο ξυλοκοπούσαν εν μέση οδώ, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Χερσονήσου.

Δύο συμπατριώτες τους (19 και 27 ετών), που είδαν τον ξυλοδαρμό, πήγαν να βοηθήσουν το θύμα της επίθεσης, με αποτέλεσμα η παρέα των 4 να στραφεί εναντίον τους και να τους χτυπήσει επίσης. Μάλιστα τα χτυπήματα ήταν τόσο σφοδρά, που ο 27χρονος οδηγήθηκε και νοσηλεύεται με τραύματα στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Οι τέσσερις Ολλανδοί “νταήδες” αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη.