Νέο συμβάν ενδοοικογενειακής βίας – Απειλούσε να σφάξει τη σύζυγο και το ανήλικο παιδί του

Βιασμός Γυναίκας στην Κρήτη

Με ένα μαχαίρι στα χέρια απειλούσε να σφάξει τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί του, μέσα στο διαμέρισμα τους στο Νέο Φάληρο που διέμεναν.

Οι φωνές μητέρας και παιδιού κινητοποίησαν τους γείτονες της οικογένειας, όπως αναφέρει το newsit.gr, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε χθες (20.12.2021), σε περιοχή της παραλιακής ζώνης της Αθήνας, σκόρπισε τρόμο στα δύο ανυπεράσπιστα θύματα και συναγερμός στους άνδρες της ΕΛ. ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι για άλλη μια φορά άρχισε να καυγαδίζει, ωστόσο τη Δευτέρα τα πράγματα παραλίγο να πάρουν την πιο άσχημη τροπή.

Στο διαμέρισμα του ζευγαριού από την Αίγυπτο, ακούστηκαν πολύ δυνατές φωνές. Ο άνδρας είχε πάρει ένα μαχαίρι και απειλούσε να σκοτώσει τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άνδρες του Σώματος έφτασαν στο σημείο. Μπήκαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον Αιγύπτιο, ο οποίος ήταν εκτός εαυτού.

Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Την Τρίτη (21.12.2021), ο Αιγύπτιος μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει σε κοντινή απόσταση τη σύζυγό του και το ανήλικο παιδί του.

Διαβάστε Επίσης:

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr