,

Συνεργασία Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Επιμελητηρίου Εύβοιας και Αναπτυξιακής Εύβοιας για την Αξιοποίηση του κτιρίου της σχολής “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ”

20 Ιουλίου 2020, 9:04 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Το μέλλον της πάλαι ποτέ ξακουστής σχολής “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ” βρίσκεται στο επίκεντρο ενός νέου φιλόδοξου κύκλου εργασιών που ανοίγουν για το σκοπό αυτό και μέσα από συντονισμένη συνεργασία, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, η Αναπτυξιακή Ευβοίας και το Επιμελητήριο Ευβοίας.

Ο νέος αυτός κύκλος εργασιών ξεκίνησε ήδη, μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα επικοινωνίας και με κοινό γνώμονα την ανεκτίμητη προσφορά του Δημοκρίτου στην Τεχνική Εκπαίδευση και στην τοπική και εθνική Οικονομία έως και το 1988 όπου και διέκοψε την λειτουργία του, με την πρώτη συνάντηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κου Φάνη Σπανού, με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας κ. Γιώργο Κελαΐδίτη, τον Προέδρο της Αναπτυξιακής Ευβοίας κ. Βαγγέλη Κούκουζα και τον Προέδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Ιωάννη Γεροντίτη .

Χαλκίδα Ευβοίας: Άγρια καταδίωξη κλεμμένου οχήματος στην Χαϊνά το βράδυ της Κυριακής – Μπαράζ συγκρούσεων και τραυματισμός

Κατά την εν λόγω συνάντηση και με κοινό σκοπό όλων, την κατά το δυνατόν ορθότερη αξιοποίηση της σχολής “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ” – που ανήκει στο Επιμελητήριο Εύβοιας – με σκοπό το μεγαλύτερο όφελος για τον τόπο, συζητήθηκαν τα πρώτα βασικά θέματα, όπως αυτό της χρηματοδότησης, προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες.

Ειδήσεις και Νέα από την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι και όλη την Εύβοια 24/7 από το eviathema.gr, την πιο έγκυρη ηλεκτρονική εφημερίδα της Εύβοιας.

Διαβάστε Επίσης

Αστυνομία: 24 συλλήψεις μετά από συντομευμένες επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Κάρυστος Ευβοίας: Τον συνέλαβαν για κλοπή πιστωτικής κάρτας – Ανενόχλητος πήγε στην τράπεζα και έβγαλε λεφτά

Εύβοια: Αυξημένη η κίνηση το Πρωί του Σαββάτου [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.