Θρίλερ με την εξαφάνιση ζευγαριού – Η κόρη τους είπε ότι έχουν αυτοκτονήσει

ΚΛΟΠΗΗΛΗΚΙΩΜΕΝΟΥ

Ένα αληθινό θρίλερ είναι σε εξέλιξη στη Μεσσηνία με την εξαφάνιση ενός ζευγαριού αλλοδαπών, που αναζητείται, ενώ την ίδια ώρα η κόρη τους λέει ότι οι γονείς της έχουν αυτοκτονήσει.

Το θρίλερ ξεκίνησε σύμφωνα με το newsit στις 23 Ιανουαρίου, όταν εξαφανίστηκαν από την Ντάπια της Μεσσηνίας ο Ντέβιντ Χάρισον Ρόμπινσον και η σύζυγός του Λουκρίσια Ρόμπινσον. Το ζευγάρι είχε σπίτι στην περιοχή και έμενε εκεί.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές.

Μάλιστα εκδόθηκε και Silver Alert για την εξαφάνιση των δυο αλλοδαπών που έμεναν στην Ελλάδα και ξεκίνησαν και οι έρευνες για την εύρεσή τους.

Την περασμένη Κυριακή (5.2.2023) όμως, η υπόθεση πήρε μια πολύ παράξενη τροπή και μετατράπηκε σε αληθινό θρίλερ.

silver alert zeygari robinson exafanish 11111111111111111111143

«Οι γονείς μου έχουν αυτοκτονήσει»

Η κόρη του ζευγαριού, Τζουλιάνα Ρόμπινσον, που μένει στις ΗΠΑ, έκανε ανάρτηση για την εξαφάνιση των γονιών της στο Facebook και έγραψε χωρίς περιστροφές πως ο πατέρας και η μητέρα της έχουν αυτοκτονήσει.

Η Τζουλιάνα Ρόμπινσον τόνισε ότι οι γονείς της είναι νεκροί με την δική τους βούληση, αλλά δεν μπορεί να πει άλλες λεπτομέρειες. Επίσης ανέφερε πως δεν ξέρει το σημείο που το ζευγάρι έδωσε τέλος στη ζωή του και ζήτησε από συγγενείς και φίλους να την στηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η κόρη του ζευγαριού έγραψε μεταξύ άλλων:

«Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί με δική τους βούληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες καθώς ήταν ιδιωτικό τους θέμα). Ήταν στην Ελλάδα όταν συνέβη. Δεν ξέρω πού πήγαν για να τελειώσουν τη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα σώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική. Όσο περιμένω, δεν θέλω συλλυπητήρια».

Το παράξενο είναι πάντως ότι η γυναίκα στο ποστ ζήτησε να τις στείλουν όλοι φωτογραφίες από… κατοικίδια ζώα, για να την βοηθήσουν να προχωρήσει μπροστά.

Τα… παράξενα σημεία της υπόθεσης

Η υπόθεση έγινε ακόμα πιο περίεργη όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί τους τηλεφωνικά μέρες πριν την εξαφάνιση ήταν η γυναίκα που τους φρόντιζε. Ξαφνικά όμως, το ζευγάρι χάθηκε και η γυναίκα είχε μέρες να λάβει νέα τους. Έτσι αποφάσισε να επισκεφθεί το σπίτι τους. Εκεί δεν βρήκε κανένα, ενώ ανακάλυψε ότι έλειπε και το αυτοκίνητο του ζευγαριού.

Η γυναίκα φέρεται σύμφωνα με την ΕΡΤ να επικοινώνησε με την κόρη του ζευγαριού, Τζουλιάνα Ρόμπινσον. Η κόρη φέρεται να επικοινώνησε με την ελληνική αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνιση.

Αργότερα όμως, η ίδια η Τζουλιάνα Ρόμπινσον, που είχε ενημερώσει την αστυνομία να ξεκινήσει έρευνες, ανέβασε το ποστ που ανέφερε ότι οι γονείς της έχουν αυτοκτονήσει.

Διαβάστε Επίσης

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News