Θρίλερ με βρέφος στο Αιγάλεω – Δύο συλλήψεις για την αρπαγή του [ΒΙΝΤΕΟ]

μωρο

Μία περίεργη ιστορία ερευνά η αστυνομία, με ένα μωράκι που βρέθηκε στο Αιγάλεω, έξω από το μετρό, στην αγκαλιά ενός άνδρα, ενώ ένας άλλος κινούταν περίεργα δίπλα τους…

Δύο δημοτικοί αστυνομικοί που περνούσαν από το σημείο, παρατήρησαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha, o ένας πήγαινε νευρικά πάνω – κάτω ενώ ο άλλος κρατούσε αδέξια το μωρό.

Όταν τους ρώτησαν τι συνέβαινε και πού βρήκαν το μωρό, οι άνδρες έπεφταν σε αντιφάσεις. Αρχικά έλεγαν ότι το μωρό είναι μιας φίλης τους και τους το είχε δώσει για να πάει μία βόλτα. Τη στιγμή που τους ακινητοποίησαν φέρεται μάλιστα να είπε ο ένας στον άλλον: Στο είπα θα μπλέξουμε.

Όταν τελικά ειδοποιήθηκε η μητέρα του βρέφους, εκείνη είπε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε μεν τους άνδρες αλλά ότι της άρπαξαν το μωρό από το σπίτι, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει! Είπε συγκεκριμένα ότι ήταν όλοι μαζί στο σπίτι και όταν εκείνη μπήκε να κάνει μπάνιο, της πήραν το μωρό και έφυγαν!

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, η γυναίκα μένει στον Κολωνό και έχει άλλα τέσσερα παιδιά. Οι δύο άνδρες, δήλωσαν κάτοικοι Αμπελοκήπων και Κερατσινίου…

Τελικά οι άνδρες συνελήφθησαν με την κατηγορία αρπαγής βρέφους και οδηγήθηκαν στο τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω. Εκεί, φέρονται να είπαν σύμφωνα με το Alpha, ότι είχαν κανονίσει να πουλήσουν το αγοράκι και στο σημείο που εντοπίστηκαν, είχαν δώσει ραντεβού με τους αγοραστές.

Η δημοτική αστυνομικός, περιέθαλψε το μωράκι. Το τάισε και το έβαλε για ύπνο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» για προληπτικούς λόγους.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την περίεργη αυτή υπόθεση…