, ,
Είδηση για: #,#

Το Επιμελητήριο Ευβοίας ιδρύει παράρτημα στην Κύμη

2 Ιουνίου 2020, 5:59 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου βρέθηκε στην Κύμη όπου συνάντησε τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Κύμης κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου προκειμένου να τακτοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ίδρυση   Παραρτήματος του Επιμελητηρίου στην Κύμη. 

Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων: Πραγματοποιήθηκε δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας

Κατά την συνάντηση τους εξετάστηκαν και δρομολογήθηκαν όλα τα σχετικά οργανωτικά θέματα για την λειτουργία του Παρατήματος. Το Παράρτημα του Επιμελητηρίου θα στεγάζεται σε αίθουσα του ισογείου χώρου του δημαρχείου και θα εξυπηρετεί με τρόπο άμεσο και μέσω υπαλλήλου που θα παραχωρήσει ο Δήμος, τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής,διεκπεραιώνοντας τις υποθέσεις τους και παρέχοντας τους κάθε ενημέρωση. Σκοπός της συνεργασίας και της πρωτοβουλίας να συνδράμει τόσο της προσπάθειας που καταβάλει το Επιμελητήριο για την ενίσχυση της περιφερειακής δομής του στην περιοχή με σκοπό την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, όσο και στην προσπάθεια του Δήμου για την ποιοτικότερη ανάπτυξη της περιοχής.

Εντός δέκα ημερών θα ξεκινήσει να λειτουργεί, για πρώτη φορά, Παράρτημα του Επιμελητηρίου στην Κύμη. Η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του οριοθετήθηκε σε σημερινή συνάντηση της Προέδρου του Φορέα κας Παρασκευής Αγιοστρατίτη με τον Αντιδήμαρχο Δήμου Κύμης-Αλιβερίου κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου, στο δημαρχείο στην Κύμη. 

Η κα Αγιοστρατίτη συναντήθηκε και με τα μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Κύμης και Περιχώρων, τον Γενικό Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Θαλασσινό και την Ταμία κα Μαρία Ντοβίνου.

101318766 3241332499425685 6647720517841190912 oΗ Πρόεδρος κα Αγιοστρατίτη δήλωσε:

“Το Επιμελητήριο Εύβοιας στο πλαίσιο της ανάπτυξης μιας ποιοτικότερης εξωστρέφειας, με σκοπό την αμεσότερη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και των μελών του που εδρεύουν σε μακρινή απόσταση από την Χαλκίδα, δημιουργεί παραρτήματα στην περιφέρεια του νομού με την συνεργασία των Δήμων.
Με συλλογική προσπάθεια θα έχουμε δυνατά αποτελέσματα.
Η αρχή έγινε με τον Δήμο Κύμης, Αλιβερίου.
Ευχαριστώ τον Δήμο και τον Αλέξανδρος Θεοδώρου για την άμεση ανταπόκριση”

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.